Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Στόλος λεωφορείων ΟΣΥ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Όπως και να χει, δεν είναι λογικό να αποσύρονται μαζικά τόσα λεωφορεία (με ποιά αιτιολογία άραγε?) σε τέτοια οικονομική περίοδο για τη χώρα. Είναι παράνοια!
Τα Volvo B7LA του Σαρακακη εχω παρατηρησει οτι εχουν μειωθει αρκετα στους δρομους τι γινεται με αυτα πανε σιγα σιγα για κοψιμο?
Δεν ξερω αν ειναι αυτο, αλλα συνηθως αυτα μενουν μεσα απο ελλειψη ανταλλακτικων..
Ξέρουμε ποία midi έχουν αποσυρθεί?[/quote]
Δεν απορώ για τα Volvo... αν σκεφτεί κανείς ότι καταργήθηκε το Α9 και έγινε σύντμηση του Α7 τελευταία, περισσέψαν αρκετές. Άρα όταν είναι οι οδηγοί του Α/Σ Π. Ράλλη να βγάλουν έξω αρθρωτά, θα προτιμήσουν τα Solaris.
(22-12-2010, 12:36 PM)aliance Έγραψε: [ -> ]Ξέρουμε ποία midi έχουν αποσυρθεί?
[/quote]

Σύντομα θα είμαι πάνω στο θριάσειο και θα ενημερώσω για τα midi που αποσύρθηκαν ποια είναι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι κανιβαλισμένα και λείπουν πολλά πράγματα από μέσα και απ' έξω πάντως. Φαντάζομαι πήραν πολύ πράγμα για ανταλλακτικά για τα υπόλοιπα
παντως στο 608 δουλευουν περισσοτερο τα volvo.σπανια να δεις solaris
Ξερετε γιατι μου εκανε εντυπωση η μειωση των Volvo στους δρομους και εχω την απορια για το αν πανε για κοψιμο γιατι προ τεσσαρων ημερων που κατεβαινα την Λ.Αθηνων υπηρχαν τρια Volvo ''Αθηνα'' εξω απο την πυλη του Σαρακακη με βγαλμενες τις πινακιδες κυκλοφοριας και μου κινησαν την περιεργεια παντως τα διακριτικα της ΕΘΕΛ ηταν πανω τους, λεω μηπως τωρα που ηρθαν τα Solaris τα Volvo ειναι περισσευουμενα και οπως λεει ο Πανος οι οδηγοι προτιμουν περισοτεροτερο τα καινουργια, Βασιλη πραγματι στο 608 εχει Volvo και ειναι απο τις ελαχιστες γραμμες που εχουν αυτα τα οχηματα για ποσο ακομα αγνωστο.
Μια στιγμή! Στο 608 δεν υπάρχουν και πολλά GN???
Ναι, γιατί το 608 το μοιράζονται τα Α/Σ Ελληνικού (που είχε το παλιό 222) και Π. Ράλλη (που είχε το 608 ως Ακαδημία - Γαλάτσι).