Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Στόλος λεωφορείων ΟΣΥ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
(16-06-2010, 02:33 PM)giorgos 0303 -1- Zaharo Έγραψε: [ -> ]απο κλιματισμος μονο τα IRISBUS της RENAULT παραδεχομαι!!ολα τα αλλα ειναι ψοφια,ακομα κ τα solaris!!!

Εννοεις τα irisbus(αεριου - diesel), τα renault, ή ολα?
γκαζι!!!γκαζι!!
Ο κλιματισμος εχει ψιλοψοφησει και στα γαλλικα ειτε Renault ειτε Irisbus. Αυτη τη στιγμη τα σκυπτρα τα εχουν τα Solaris. Γιωργο πηγαινε να δεις τι εστι Carrier παρεα με τον Παναγιωτη που ειναι στα Σολαρινια ;-)
καθε μερα σουληνες παιρνω κ σταζω!!!!!!!!!
Το ΥΜΙ-1555 Μερσεντες Ο405Ν2 ΕΛΒΟ πρέπει να πέρασε κάποιο είδος μερικής ανακατασκευής... Πέρασε προχθές μπροστα μου και το κομμάτι κάτω απο τα παράθυρα έλαμπε... Αρχικά σκεφτηκα θα ειναι καθαρό αλλα οταν πλησίασα είδα νεο χρώμα ζωντανο χωρίς γρατζουνιες... Ξέρουμε αν έγιναν και τιποτα μηχανικες επισκευές?
Υστερα απο μια επισκεψη στη ταρατσα της πολυκατοικιας, διαπιστωσα το εξης: Μεσα στο Α/Σ Ελληνικου ειναι αραγμενα εδω και παρα πολυ καιρο 3 Neoplan Midi! Απορω τι να κανουν εκει? Εχει κανεις καποια πληροφορια?
Διασχίζοντας χθες την Αττική Οδό, είδα στο Θριάσειο ότι δίπλα στα Ikarus που είχαν οι Δήμοι Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας κ.τ.λ. (παρκαρισμένα ακριβώς στο όριο του οικοπέδου προς τον Α.Κ. Αττικής Οδού - Περιφερειακής Αιγάλεω), έχουν παρκάρει δύο γκαζιέρες, μάλλον παλιές (Renault) αλλά αυτό το αναφέρω με κάποια επιφύλλαξη καθώς οδηγώντας στην Αττική Οδό δεν είναι εύκολο να δεις και πολλές λεπτομέρειες.

Γνωρίζει κανείς πώς βρέθηκαν αυτές εκεί και για ποιον λόγο; Πάντως δεν είναι οι δύο που είχαν πάρει φωτιά παλαιότερα (Renault στην Αττική Οδό κοντά στον Α.Κ. Λεωφ. Φυλής και Irisbus στην Λούτσα), καθώς αυτές είναι τοποθετημένες από την άλλη πλευρά του Α/Σ Θριασείου, προς την είσοδό του, και επιπλέον αυτές που είδα χθες, όσο φαινόταν τουλάχιστον, δεν έμοιαζαν καμμένες.
Δεν ξέρω ακριβώς τι μπορεί να γίνεται. Μήπως είναι στα σχέδια σύντομα να μπει αγωγός φυσικού αερίου εκεί πάνω και να γίνει τελικά αμαξοστάσιο κανονικό? θα μάθω σύντομα και θα ενημερώσω
(23-07-2010, 11:01 AM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: [ -> ]Λιοσια θα πανε! Οι παλιες γκαζιερες θα πανε Θριασειο, αυτες που εχουν ακινητοποιηθει, οποτε μενει χωρος. Κριμα τα καινουργια οχηματα.............
Θα σπασουν καινουργια αμαξια οι ρωσσοποντιοι.......

Solaris Urbino gets the point for this one Tongue
Επειδή πέρασα χθες και σήμερα από τα 'Ανω Λιόσια, είδα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 γκαζιέρες πρώτης παραλαβής αραγμένες εκεί, οι οποίες είναι ακόμα πινακιδωμένες...