Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Εθεάθη το όμοιο με αυτό
[Εικόνα: normal_3-%CE%9D%CE%92%CE%97-9710.JPG]
(στον τύπο, γιατί το βάψιμό του είναι πολύ πιο ωραίο) ΑΖΒ 3989, που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ έως τώρα, σε συνεργείο στο Ροίτικα.Μάλιστα έγραφε ''Ρίον Δημορηγόπουλου''.Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει ποτέ ή τί θα γίνει τελικά με αυτό;
Είναι το Νο92. Απο τα λεγόμενα του garvanitis οτι κάποιο Αλεξανδράκι είχε πρόβλημα με το σαζμαν εικάζω οτι πρέπει να έχει μπει για φτιάξιμο όπως είχε πάει και το 62.
Το αλεξανδράκι έχει πάει σε άλλο συνεργείο στο οποίο συνήθως πάνε τα λεωφορεία για τοποθέτηση κλιματισμού ή και για ηλεκτρολογικές βλάβες. Λέτε να του βάλουν κλιματισμό?
(27-03-2010, 10:13 PM)patrinos Έγραψε: [ -> ]Το αλεξανδράκι έχει πάει σε άλλο συνεργείο στο οποίο συνήθως πάνε τα λεωφορεία για τοποθέτηση κλιματισμού ή και για ηλεκτρολογικές βλάβες. Λέτε να του βάλουν κλιματισμό?

Από όσο ξέρω οι αλέξανδροι έχουν κλιματισμό μάλλον για βλάβη τον πάνε τον αλέξανδρο σε άλλο συνεργείο
(03-08-2010, 05:04 PM)GiannisB Έγραψε: [ -> ]Από όσο ξέρω οι αλέξανδροι έχουν κλιματισμό μάλλον για βλάβη τον πάνε τον αλέξανδρο σε άλλο συνεργείο

Από τους Αλέξανδρους φίλε μου μόνο οι διπλοί έχουν κλιματισμό. Οι μονοί παράθυρο κ πολύ τους είναι...
Δεν εχουν ουτε οι διπλοι κλιματισμο!!εχουν απλα τοποθετηθει εσωτερικα οι αεραγωγοι,αλλα μηχανηματα κλιματισμου στην οροφη δεν υπαρχουν..δυστυχως η κατασταση των οχηματων αυτων και ειδικα των 11μετρων αλεξανδρακιων ειναι αθλια και απαραδεκτη.χιλιες φορες καλυτερα να ειχαν μεινει τα f580s της βιαμαξ παρα αυτα που δεν εχουν ουτε αναρτηση!
(17-09-2010, 04:12 PM)miltos xania Έγραψε: [ -> ]Δεν εχουν ουτε οι διπλοι κλιματισμο!!εχουν απλα τοποθετηθει εσωτερικα οι αεραγωγοι,αλλα μηχανηματα κλιματισμου στην οροφη δεν υπαρχουν..δυστυχως η κατασταση των οχηματων αυτων και ειδικα των 11μετρων αλεξανδρακιων ειναι αθλια και απαραδεκτη.χιλιες φορες καλυτερα να ειχαν μεινει τα f580s της βιαμαξ παρα αυτα που δεν εχουν ουτε αναρτηση!

Έχεις δίκιο φίλε milto! Το παρατηρούσα προχθές κ ήθελα να διορθώσω τα λεγόμενά μου αλλά με πρόλαβες. Με παραπλάνησαν βλέπεις οι εσωτερικοί αεραγωγοί. Συμφωνώ με αυτά που λες για την κατάσταση των οχημάτων αλλά υπάρχει κ μια εξαίρεση... Το #87!!! Πολλά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του γιατί το λεωφορείο βρίσκεται στα καλύτερα του!!!
Το 87 πραγματι δινει ρεστα,τουλαχιστον εξωτερικα μιας και μεσα δεν εχω μπει για να ξερω αν διαφερει η συμπεριφορα του στο δρομο εν σχεση με τα υπολοιπα 3 αλεξανδρακια.Κατι αλλο που θα ηθελα να αναφερω γιατι πιστευω οτι αξιζει να ακουστει ειναι η κατασταση,επισης ασχημη,που παρουσιαζουν οι ταπετσαριες των MAN NL202 της ΕΑΛΠ.Πολλα καθισματα σε πολλα οχηματα ειναι μαυρισμενα απο τη βρωμα!!ελαχιστα εχουν αλλαχθει,ενω το μονο στο οποιο εχει αλλαχθει τελειως το υφασμα ειναι το 29 το οποιο εχει ανακαινιστει εσωτερικα..στα περισσοτερα απο τα αλλα το σκεφτεσαι να κατσεις..Big Grin
Νομιζω οτι σε ολους του Αλεξανδρους ο κλιματισμος ειναι υποδαπεδιος..
Απο χτές κυκλοφορεί και το 5ο αλεξανδράκι Νο92 ΑΖΒ-3989