Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Και απ ότι έχω δει στο πίσω μέρος του είναι βαμμένο με μπλε στο Π του Πίσω παραθύρου όπως και τα πίσω παράθυρα των σιταρονταλίκων.
Το τελευταίο διάστημα στη γραμμή του Πανεπιστημίου βγάζει κάποιες νταλίκες αλλά όχι Αλέκους..Οι Αλέκοι τιμωρία..Η έως τώρα τακτική ήταν ακριβώς αντίθετη..Τα Αλεξανδράκια εννοείται οτι όλα έξω εκτός αν έχουν κάποια βλάβη μόνο τότε δεν κυκλοφορούν..
Αυτό το βλέπω και εγώ καθημερινά που πηγαίνω στη σχολή μου. Τώρα τελευταία μπαίνω σχεδόν συνέχεια σε σιταρονταλίκες και μερικές φορές και σε 12μέτρα.
Σήμερα στη γραμμή 6 είδα και 1 νταλίκα Αλέκο είναι η 95. Τα υπόλοιπα που κυκλοφορούσαν είναι σιταρονταλίκες, 1 Icarus, 1 MAN, 1GN και τα υπόλοιπα είναι 12μέτρα. Η σιταρονταλίκα που θεάθηκε πριν από λίγες εβδομάδες πόσες δίφυλες πόρτες έχει?
Η νέα σιταρονταλίκα πρεπει να είναι 4 πορτη..Εδω και 2 ημέρες στον προορισμό Καστελλόκαμπο της γραμμής Νο6 κυκλοφορεί βανάκι..Τις προηγουμενες ημέρες Αλεξανδράκι το Νο92..Δεν έχει τι να τα κανει τόσα λεωφορεία.. Τα βανάκια αλλού πρεπει να πάνε και όχι Καστελλόκαμπο..
Τώρα τελευταία έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στις γραμμές της Πάτρας. Στη γραμμή 6 Πανεπιστήμιο-Νοσοκομείο κυκλοφορούν αρκετά 12μέτρα και λιγότερες νταλίκες και μερικές φορές μπαίνει και 1 αλέκος π.χ. Σήμερα είδα την νταλίκα Αλέκο Νο99. Στη γραμμή του Καστελλόκαμπου και για μένα κακός που μπήκε βανάκι. Αυτό έπρεπε να είναι στη γραμμή 4 που το MIDI ζορίζεται στους ανηφορικούς δρόμους στην Άνω πόλη.
Το πρώτο αστικό με free wifi για τους επιβάτες..Δεν εχει να κάνει με πολιτική του αστικου ΚΤΕΛ..
https://leoforeia.gr/opengal/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=3217#top_display_media
Σήμερα είδα στη γραμμή 6 Καστελλόκαμπος πάλι Αλεξανδράκι. Νομίζω ότι είναι το 75.
(15-02-2018, 09:53 PM)Marios mersedes Έγραψε: [ -> ]Σήμερα είδα στη γραμμή 6 Καστελλόκαμπος πάλι Αλεξανδράκι. Νομίζω ότι είναι το 75.

Νο3...
Ναι το είδα το Νο3 πάλι σήμερα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε λήγει η ασφάλεια του?