Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Καλημέρα..Λόγω της πανδημίας θα δώσουν μάλλον παράταση..Στη θεση του Νο69 το νύν Νο43
Μιας και είπες για το Νο43 να πω ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει δίπορτο σιταρο με αριθμό παρμπριζ Νο43. Επίσης έχει έρθει εδώ και κάποιους μήνες μία νέα τετράπορτη σιταρονταλίκα στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ. Δεν μιλάω για αυτή που της λείπει ο πίσω προφηλακτήρας. Για άλλη λέω. Οπότε λογικά θα αντικαταστήσει έναν από τους Αλέξανδρους που κόπηκαν
Άρα λογικά όλες οι αντικαταστάσεις θα πάνε για το νέο έτος..
Κουράγιο εσείς οι Πατρινοί που θα ανεχτείτε άλλο ένα χρόνο Βεργινες και Αλέκους..
Το νέο #20 θα είναι και αυτό κάνα από υπάρχον παρμπρίζ;;
Το 2021 θα χορτάσουμε φουλ αντικαταστάσεις λεωφορείων γιατί πέραν αυτών που είναι να κοπούν του χρόνου λόγω ηλικίας είναι να κοπούν και αυτά που πήρανε παράταση δηλαδή τα 93αρια.
Οι Αλέκοι έχουν ήδη κοπεί..Μόνο το 87 θα συνεχίσει να κυκλοφορεί εκτός και αν τα επαναφέρουν..Στο Νο20 κάποιο απο αυτά που κυκλοφορούν..
Η αλήθεια είναι πάντως ότι το timing αυτής της απόφασης είναι λίγο περίεργο.
Αρκετοί ιδιοκτήτες είχαν ήδη παραγγείλει νέα λεωφορεία ή είχαν κάνει τα κουμάντα τους για να φέρουν καινούργια..
Πιστεύω πάντως πως όσοι ήταν να τα αλλάξουν, θα τα αλλάξουν από τώρα και εκτός των Βεργινων (όπου να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται περίεργο που δεν τις έχουν αλλάξει τόσο καιρό) οι υπόλοιπες αλλαγές ίσως γίνουν..
Οι Βεργίνες είναι σε αθλια κατασταση και δεν υπήρχε περιπτωση να τις αλλαζε παρα μονο απο ηλικία..
Να ρωτήσω. Γιατί σε μερικά λεωφορεία που είναι να αντικατασταθούν πάνε λεωφορεία από αυτά που κυκλοφορούν και δεν φέρνουν νέα?
Γιατί το κράτος είναι πελατοκεντρικό...
Σήμερα που περίμενα στη στάση τη γραμμή 2 είδα από το gps ότι θα έρθει το Νο24. Τελικά όμως δεν ήταν το σαράβαλο αλλά ένα MAN A10 με αριθμό παρμπριζ Νο4. Εδώ υπάρχουν 2 εκδοχές 1ον) Είτε θα πήγε το Νο4 στη θέση του Νο24 ως αντικαταστάτης οπότε σε αυτή την περίπτωση το νέο Νο4 θα είναι σιταρο 1ης γενιάς και 2ον) Είτε απλά έκανε λάθος το σύστημα.