Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Και ο Αλέξανδρος 96 κυκλοφορεί κανονικά..Το τελευταίο διάστημα που ήταν ανοιχτό το Πανεπίστημιο δεν κυκλοφόρησε ο Αλέξανδρος Νο 98 αλλά η νέα σιταρονταλίκα. Δεν γνωρίζω αν αντικατέστησε την Νο98 και δεν έγινε επέκταση στόλου γιατί θεάθηκε και άλλη σιταρονταλίκα στο αμαξοστάσιο..
Όλα τα λεωφορεία που είναι ΑΕ τουτέστιν- νταλίκες, μίντι και βανάκια - έχουν φύγει από τα 2 αμαξόστασια και είναι όλα σε βενζινάδικο στην οδό Κανελλοπούλου στην είσοδο της Πάτρας ..Πλήθος οχημάτων: 20 αρθρωτά, 7 μίντι και 2 βανάκια..Ακόμα και αυτά της ΑΣΕΠΑ είναι εκεί..Είναι ορατά από τον δρόμο..Εκεί είναι και το νέο 12μετρο σιτάρο..
απο περιεργεια, το πρωην «πράσινο» κυκλοφορει ακομα? Οταν περασα φοιτητης και καταλαβα που μπηκα , με επιασε νοσταλγια! Ασε που οι φιλοι μου (επειδη ηταν και μικροτεροι σε ηλικια) δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι ως παιδακι εμπαινα σε αυτο στον Πειραια ! χεχε
(13-01-2018, 06:06 PM)panahs Έγραψε: [ -> ]απο περιεργεια, το πρωην «πράσινο» κυκλοφορει ακομα? Οταν περασα φοιτητης και καταλαβα που μπηκα , με επιασε νοσταλγια! Ασε που οι φιλοι μου (επειδη ηταν και μικροτεροι σε ηλικια) δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι ως παιδακι εμπαινα σε αυτο στον Πειραια ! χεχε
Δεν θυμάμαι να είχε η Πάτρα ποτέ κανένα πράσινο.. Τα τελευταία χρόνια ψώνιζαν από τον ΟΑΣΘ..
(15-01-2018, 12:00 AM)patrinos Έγραψε: [ -> ]Δεν θυμάμαι να είχε η Πάτρα ποτέ κανένα πράσινο.. Τα τελευταία χρόνια ψώνιζαν από τον ΟΑΣΘ..

ok δεν σε αμφισβητω, απλως ημουν σιγουρος οτι επιβιβαστηκα αρκετες φορες στο 7 και σπανιες φορες στο 2 και ηταν πρωην πρασινο..
(15-01-2018, 03:08 PM)panahs Έγραψε: [ -> ]ok δεν σε αμφισβητω, απλως ημουν σιγουρος οτι επιβιβαστηκα αρκετες φορες στο 7 και σπανιες φορες στο 2 και ηταν πρωην πρασινο..
Το περίμενα οτι θα ανέφερες το Νο7 γιατί έμοιαζε πολύ με αυτά των ΗΣΑΠ..Θα το ψάξω όμως...
Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος στη σελίδα. Μου αρέσουν πολύ τα μέσα μεταφοράς γενικά. Είμαι και εγώ στην Πάτρα και παίρνω καθημερινά το λεωφορείο για να πηγαίνω στη σχολή που σπουδάζω. Παίρνω τη γραμμή 6. Αυτή ήταν μια μικρή εισαγωγή που σας έκανα. Από εδώ και πέρα θα σας ρωτάω ότι απορίες έχω με τα λεωφορεία π.χ. αν ήρθε κάποιο καινούργιο, αν έγινε επέκταση στόλου κτλ.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το νέο 12μέτρο σιτάρο έχει μπει στην κυκλοφορία?
(23-01-2018, 11:00 PM)Marios mersedes Έγραψε: [ -> ]Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το νέο 12μέτρο σιτάρο έχει μπει στην κυκλοφορία?

Ακόμα όχι..Ωστόσο έχει πάρει πινακίδες από το Νοέμβριο..
Και τώρα πρόσφατα είδα το Αλεξανδράκι Νο3 να κυκλοφορεί κανονικά. Στη γραμμή 6 το είδα πριν από 3-4 ημέρες.