13-10-2021, 09:22 AM
(12-10-2021, 02:39 PM)oasagr123 Έγραψε: Τροποποίηση του 171 και 117 λόγω έργων στην Λεωφόρο Βασιλεως Κωνσταντίνου. Χωρίς τηλεματική φυσικα και χωρίς να αλλάξουν την διαδρομή στον χαρτη, εχει δημιουργηθεί τεράστιο μπέρδεμα με τον κοσμο να περιμένει άσκοπα το λεωφορείο.Για το 171 αναφέρει διαδρομή μέσω Λ.Αθηνών Σουνιου Βαρης Κορωπιου Καλύμνου και Βουλιαγμένης. Από Αθηνών Σουνιου πως θα βγαίνει Βαρης Κορωπιου καμία διευκρίνιση. Υποθέτω από Λεωφ.Αγ.Μαρίνας που είναι υπερβολικά χρονοβόρα διαδρομή. Το 117 προσωρινό τέρμα στην στάση ΦΟΥΡΝΟΣ. Ολη η περιοχή μετα την στάση Δυρραχίου παραμένει ακάλυπτη ουσιαστικά αποκομμένη συγκοινωνιακά. Για άλλη μια φορα ο ΟΑΣΑ δειχνει το χειρότερο πρόσωπο στον τομέα της ενημέρωσης του κοινού και δεν αναγράφει καν με λεπτομέρεια την διαδρομή ούτε μέχρι ποτε θα διαρκέσει αυτη η τροποποίηση.Έχει σπάσει αγωγός στην Λεωφ.Βασ.Κων/νου. Σήμερα θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου.
Το 171 από Λιμανακια βγαίνει Βάρης-Βαρκιζας, Καλύμνου και κανονικά για Αργυρούπολη. Τι δουλειά έχει να πάει από Αγ.Μαρίνας;
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''