(27-10-2016, 11:53 PM)andreas122 Έγραψε: Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν υπάρχει λεωφορειακή γραμμή που να συνδέει τον υπεραστικό σταθμό Κηφισού με το σταθμό ελαιώνα; βγαίνει 1λεωφ ανά 16λεπτά ή 2λεωφ, ανά 8λεπτά..Γιατί δεν χρειάζεται, όπως απαντήθηκε.. Η εξυπηρέτηση των επιβατών των ΚΤΕΛ γίνεται από τον Σταθμό Μεταξουργείο.
Επίσης 16 λεπτά ο κύκλος Ελαιώνας - ΚΤΕΛ είναι οριακό,αν σκεφτείς ότι θέλεις 2 φανάρια στον παράδρομο και άλλα δυο στην Αντιγόνης, μαζί με την εκτιμώμενη από/επιβίβαση (όπου έξω από τον χώρο του Τέρματος προκαλεί προβλήματα, μόνο αν μπαίνει όπως τα ΚΤΕΛ από την κύρια είσοδο) με νέα στάση.
(28-10-2016, 11:43 PM)nikos1991 Έγραψε: Αγαπητέ Μάριε δεν ξέρω τι κάνουν τα ΚΤΕΛ που χρησιμοποιείτε, αλλά πλέον είναι πάρα πολλά αυτά που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ΔΕΝ σταματάνε στο Μετρό του Ελαιώνα.Για ποιον λόγο? Αν σταματάγαν όλα στον Ελαιώνα και μετά τερματίζαν στον Κηφισό, το λεωφορείο του ΟΑΣΑ να κάνει τι?
Αναφέρω ως παράδειγμα τα ΚΤΕΛ Αιτ/νίας στα οποία τα 4 από τα 13 δρομολόγια του Αγρινίου σταματάνε στον Ελαιώνα (30%) και τα 2 στα 9 του Μεσολογγίου (22%) Αντίστοιχα το ΚΤΕΛ Αχαΐας δρομολογεί προς τον Ελαιώνα μόνο τα express δρομολόγια της Πάτρας, ήτοι 10 στα 28 δρομολόγια (35,7%).
Γι αυτό το λόγο θα ήταν χρήσιμη μια γραμμή Ελαιώνας - ΚΤΕΛ, μέχρι να αποφασίσουν να φτιάξουν νέο σταθμό πάνω από το ΑΣ του μετρό στον Ελαιώνα.
Η εξυπηρέτηση των επιβατών που έρχονται ή πάνε εκτός Αττικής με τα ΚΤΕΛ Κηφισού, γίνεται από την γραμμή 051 από τον σταθμό Μεταξουργείο και το Μετρό, ή απευθείας από το Μετρό σε όσα δρομολόγια στην επιστροφή σταματάνε στον σταθμό Ελαιώνα.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''