15-12-2024, 03:07 AM
(15-12-2024, 02:15 AM)Costpap Έγραψε: Φαίνεται ο κόσμος δεν το έχει μάθει ακόμα, και είναι λογικό από την στιγμή που δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση. Εγώ την Παρασκευή το μεσημέρι που ήμουν στην περιοχή κοιτούσα στην τηλεματική την στάση στην κάθοδο της Καλλιρόης, έβλεπα μόνο τα 106/126 και τελικά κατέληξα στο τραμ για να κάνω την διαδρομή μου. Έμεινα έκπληκτος όταν ήρθε δίπλα μας όχημα του 136 με μόλις 2 άτομα μέσα, το οποίο θα με βόλευε περισσότερο από το τραμ. Μετά από αυτό μπήκα στο χάρτη στην τηλεματική και ανακάλυψα την νέα σταση δίπλα στην αφετηρία 910/Β2.Εν τω μεταξύ το Β2 τη μισή ώρα τρώει χρόνο στο παλιό αεροδρόμιο στη κίνηση πηγαίνοντας άδειο ενώ με 8 λεπτά (4+4) παραπάνω θα πήγαινε Γλυφάδα και θα γέμιζε και θα ήταν όλοι χαρούμενοι
Για το Β2 δεν μπορεί να υλοποιηθεί εκτός αν γίνει κυκλικό στο Φιξ και μεταφερθεί η αφετηρία κάπου αλλού. Ιδανικά θα έπρεπε να πηγαίνει τουλάχιστον μέχρι Πλ. Γλυφάδας, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα ήταν εφικτό να παραμείνει κυκλική μία τέτοια γραμμή, και ιδιαίτερα με αναστροφή στο Φιξ. Μόνο στα 106/126/136/137 μπορεί να γίνει αυτό που λες. Προσωπικά, φαντάζομαι ότι η αλλαγή αυτή στα 136/137 έχει γίνει πειραματικά και αν είναι επιτυχημένη θα εφαρμοστεί και στα 106/126. Ωστόσο, με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια, δεν αποκλείω απλά να ξέχασαν να τις τροποποιήσουν και αυτές.