28-12-2009, 11:23 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 28-12-2009, 11:27 PM από Sardelitsa.)
(28-12-2009, 10:44 AM)abc Έγραψε: Το 407 το έχω πάρει αρκετές φορές για να πάω από την Μεσογείων (στο συνεργείο Γκρατσίας) στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και αντίστροφα. Το είχα βρει αρκετά εξυπηρετικό, αλλά την τελευταία φορά είχαν αραιώσει τα δρομολόγια αρκετά.
Δεν ξέρω που είναι αυτό το συνεργείο, μήπως μπορείς να μου πεις άλλο οδηγό σημείο για να κατατοπιστώ; Πχ σε σχέση με την πλατεία;
Δεν θα σε βόλευε καλύτερα το Νομισματοκοπείο τώρα που άνοιξε; (είναι μόνο 1 χλμ κάτω από την πλατεία το Νομισματοκοπείο, το πολύ 1,5 χλμ).
Οσο για τη συχνότητα των δρομολογίων, αυτό προσπαθώ να πω. Δηλαδη αντί να περιμένει ο κόσμος 40 με 45 λεπτά το 406 ή το 407 (που ως συνήθως περνάνε και τα δυο μαζί συχνά! ) καλύτερα να υπάρχει μία τοπική γραμμή με 15-20 λεπτά αναμονή.
Εγώ προσωπικά συχνά δεν αντέχω να περιμένω και πάω με τα πόδια αποστάσεις μέχρι 1,5 χλμ μέσα στην Αγία Παρασκευή. Μπορεί και 2 χλμ.