17-07-2020, 02:03 PM
(17-07-2020, 11:30 AM)Larioupol Έγραψε: Η επέκταση αυτή υπάρχει μόνο για την διάρκεια των έργων στο Ελληνικό. Επομένως, απλά έκαναν μετατόπιση του τέρματος και του Β2 και του 109, ως ενιαίο συγκρότημα. Βέβαια, από την στιγμή που η επέκταση έγινε σε τόσο μεγάλο βαθμό, καλό θα ήταν να πάνε μέχρι την πλατεία Γλυφάδας, στο τέρμα του 140, όπου θα μπορούσε να γίνει τερματικός σταθμός για αυτήν την περίοδο. Κι αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να συμβεί στο 109, το Β2 πρέπει να πάει Γλυφάδα οπωσδήποτεΤο Β2 με το 109 δεν είναι συγκρότημα, απλά απέκτησαν μετά από πολλά χρόνια κοινό Τέρμα για λίγο. Τα έργα στο Ελληνικό θα διαρκέσουν χρόνια και δεν γνωρίζουμε τι συνθήκες θα υπάρχουν τότε για να πούμε με σιγουριά αν θα επιστρέψουν ή όχι, καθώς είναι ιδιωτικός χώρος πλέον.
Το Β2 όταν ιδρύθηκε, επεκτάθηκε στην Γλυφάδα για πολύ λίγο (αντικατέστησε το 133 του Αγίου Κοσμά) και έπειτα άρχισε να περιπλανιέται στο ΑΜ ΕΛΛ. Δεν έχει λόγο να πάει στην Γλυφάδα, έπρεπε να πάει στο Μετρό Αργυρούπολης, ώστε να κλείσει η εκκρεμότητα με τον άξονα της Λ.Αλίμου. Το δε 109 δεν χρειάζεται καν να βγει Ποσειδώνος...
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''