24-01-2020, 09:57 PM
(24-01-2020, 02:22 PM)mercedes elbo Έγραψε: Νομίζω από Δευτέρα έχει ξεκινήσει το 19Β. Σίγουρα άστοχη κίνηση να λειτουργούν ταυτόχρονα και τα 2, υποθέτω σε 2η φάση στο μέλλον θα το κόψουν εντελώς το 19..Δεν το είχα παρατηρήσει, η αλήθεια είναι.
Πάντως, είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Κορμός Χαλανδρίου δεν έχει κανένα νόημα πια.
(24-01-2020, 02:22 PM)mercedes elbo Έγραψε: https://syllogoszofrias.blogspot.com/2020/01/711.html?spref=fb&fbclid=IwAR2yAGKqy9W0wlMzodrgavsKrRhwaG6AgTcqnalQTlTxYF66NKKYBsKAsh0Δεν υπάρχουν λόγια! Και καλά το 711, έχουμε καταλάβει ότι έχουν λυσσάξει και πρήζουν τον ΟΑΣΑ (παρόλο που είναι απαράδεκτο που το ανέχεται ο ΟΑΣΑ)..
Οσονούπω επανέρχεται το 711 στην Αττική και εντάσσεται σε κοινή δρομολόγηση με το Β12 που τοπικοποιείται και αυτό στην Αττική.
Το Β12, στα χνάρια του Α/Β10 θα γίνει Κορμός από την Αττική, και η Πετρούπολη ή ακόμα χειρότερα το Γ12 θα κατεβαίνουν Αθήνα; Τι διαβάζουμε;! Για να μην σχολιάσουμε το Τέρμα στην Πλατεία Αττικής..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''