01-04-2017, 05:59 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 01-04-2017, 06:05 PM από NEOPLAN N4007.)
(01-04-2017, 05:21 PM)ecoj Έγραψε: Εγώ πήγα προς μεσημέρι και λειτουργούσε κανονικά αλλά υπήρχε και το Α4.
Από άποψη κόσμου είχε αρκετό από όσα είδα. Τώρα μέχρι ποιο ύψος έχει κόσμο δεν ξέρω με σιγουριά γιατί δεν έκανα όλη τη διαδρομή.
Η πρώτη εμπειρία μου με το 755.
Μπήκα με το όχημα #9020 απο την στάση Πίνδου. Το λεωφορείο είχε μέσα 23 άτομα. Στις επόμενες στάσεις κατέβαιναν ένας η δύο επιβάτες με εξαίρεση την στάση έξω από τον Σκλαβενίτη που κατέβηκαν 7 άτομα αλλά και μπήκαν αλλα 2. Στα Κάτω Πατήσια (πρίν στρίψει στρατηγού Καλλαρη) κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες που είχαν μείνει και επιβιβαστηκαν μόνο 2. Η επόμενη στάση που κάναμε ήταν η Παπαντωνιου που πήραμε αλλα 2 άτομα όπως και στις επόμενες (Άγιος Ελευθέριος, Κοκκινάκη, Στροφή). Στην στάση Σιντριβάνι δεν σταματήσαμε καν. Κατέβηκα στο Ηρώδειο και το όχημα συνέχισε με 8 επιβάτες.
Πλάκα είχε το ότι οι επιβάτες δεν ξέραν ποιό ήταν αυτό, άλλοι ήξεραν και προσπαθούσαν να τους εξηγησουν ωστε να καταλάβουν. Ρωτούσαν συνεχως τον οδηγό που πάει και άλλα τέτοια.
Η πρωμεπιδα έγραφε κανονικά 755 (Πάνω ΑΧΑΡΝΑΙ και κάτω εναλλάσσονταν το ΚΌΚΚΙΝΟΣ ΜΎΛΟΣ με το ΣΤΑΘΜΌΣ ΚΆΤΩ ΠΑΤΗΣΊΩΝ)