16-03-2017, 09:05 PM
(16-03-2017, 07:58 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Τέλος πάντων αν ανέβηκαν οι αποφάσεις στην Διαύγεια δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Τώρα για τον αν είναι σωστές οι αλλαγές είναι άλλο θέμα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το Γ9 να διατηρήσει την συχνότητα που είχε και να μην γίνει όπως άλλες γραμμές (π.χ. Β8), που εχουν στην καλυτερη ανα 30' τις καθημερινές και ανά 50' της Κυριακές.Προφανώς και τα προγραμματισμενα 10λεπτά δεν θα υπάρχουν και θα αραιωσει..
Μπορεί τώρα που το Γ9 θα κοπεί στα Κάτω Πατήσια να πάρει και μερικές παλιές γκαζιερες του αμαξοστασίου Λιοσίων.
Επίσης πολύ φοβάμαι το ότι θα είναι κυκλική η γραμμή καθως θα έχει κύκλο τουλάχιστον 90 λεπτά και με τόση κίνηση θα γίνει ένα αναξιόπιστο μακαρονι. Αλήθεια, από ποιους δρόμους θα κάνει αναστροφή όταν κοπεί στα Κάτω Πατήσια;
Από Αχαρνών, δεξιά Στρ.Καλλαρη, δεξιά Ανθ.Ρεγγουκου, δεξιά Νιρβανα, αριστερά Αχαρνών, με τρόπο ίδιο που θα γυρνάει και το 024 για να πάει στην Παπαντωνίου..
Φυσικά και δεν θα έχει παλιές γκαζιέρες.. Δεν έχει τέτοια ανάγκη το ΑΜ ΛΙΟ.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''