19-10-2014, 03:20 PM
(18-10-2014, 01:03 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: [*]Γραμμή 711 "ΖΩΦΡΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ":
Η διαδρομή της γραμμής περιορίζεται από τη Ζωφριά έως την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Αυτό λίγο χαζό μου φαίνεται. Ο μόνος λόγος ύπαρξης του 711 είναι να συνδέει τη Ζωφριά με το μετρό και να ψιλοβοηθάει και το Β12 στη Χασιάς και πάλι ως προς τη σύνδεση με το μετρό. Αν το πας μέχρι Αγίους θα πηγαινοέρχεται άδειο, οπότε καλύτερα να το πας Άνω Λιόσια, όπως ήταν και πριν. Βέβαια από Αγίους έχεις περισσότερες δυνατότητες μετεπιβίβασης σε κάποια γραμμή προς το Κέντρο, απ' ό,τι στα Άνω Λιόσια που έχεις μόνο το Β12! Εγώ θα 'λεγα να διατηρηθεί ως έχει ή στη χειρότερη αν θέλουν ντε και καλά να αποσυμφορήσουν την Αττική, ας το πάνε Κάτω Πατήσια.
(18-10-2014, 01:03 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: [*]Γραμμή 735 "ΑΧΑΡΝΑΙ - ΖΕΦΥΡΙ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ":
Η αφετηρία της γραμμής μεταφέρεται στην οδό Μπελογιάννη της Δ.Ε. Ζεφυρίου και διατηρείται ως έχει έως τον σταθμό Μετρό "Κάτω Πατήσια".
Θα έχει το 735 αφετηρία ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ;;; Καλό! Καλό! Στους οδηγούς τα 'χουνε πει τα ευχάριστα, να εφοδιαστούν με... μυδραλλιοβόλα;; Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Και να γίνει, μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ θα 'χουνε γυρίσει Κάραβο!
(18-10-2014, 01:03 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: [*]Γραμμή 749 "ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ":
Η διαδρομή της γραμμής επεκτείνεται έως τον σταθμό "Άνω Λιόσια" του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
[/list]
Αυτό είναι κυκλικό έτσι κι αλλιώς, άρα πρέπει να 'χει αφετηρία στον Προαστιακό και απορώ αν χωράει! Βέβαια ένα midάκι είναι που πηγαινοέρχεται, αλλά με τόσα παρκαρισμένα στη Λ.Φυλής... είδομεν!