28-11-2013, 11:38 PM
Δύσκολο πάντως να κόψουν εντελώς την οδική σύνδεση της Αθήνας με την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο, λόγω των τοπικών από τα οποία τροφοδοτούνται. (τα 'χουμε ξαναπεί 100 φορές...) Μην κοιτάτε που με το Α10/Β10 τη "γλυτώσανε" και το πήγανε Σταθ.Λαρίσης που στο κάτω κάτω της γραφής Δήμος Αθηναίων είναι! Για φανταστείτε να λέγανε πχ θα το πάμε Νερατζιώτισσα!! Χαμός θα γινότανε! Ενώ τώρα είναι 2-3 λεπτά με το μετρό από το κέντρο. (άσε που έτσι κι αλλιώς κι απ'την Πλατ.Βάθη ήθελε μετεπιβίβαση για κέντρο) Ενώ αν ο επιβάτης από το τοπικό της Ελευσίνας πάρει το λεωφορείο για Αγ.Μαρίνα κι απο 'κει κανα 12λεπτο για Σύνταγμα συν το ανέβα-κατέβα συν τη μετπιβίβαση αν θέλει να πάει Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, νομίζω θα 'ναι τεράστια ταλαιπωρία! Αν τερμάτιζε το Α16 πχ Κεραμεικό ή Θησείο (ξέρω ξέρω δεν έχει χώρο, σαν παράδειγμα το έφερα) πιθανώς να ήταν και πιο εξυπηρετικό από σήμερα που πάει Κουμουνδούρου. Εκτός κι αν βρουν τρόπο (και κυρίως ΧΩΡΟ) να φέρουν όλα τα τοπικά Ελευσίνας-Ασπρόπυργου στην Αγ.Μαρίνα.