20-11-2009, 11:55 AM
κατα εμε ναι να κοψουν το Ε1 αλλα να πυκνωσουν το Α1 και να του δωσουν χρονο να γινει αξιοπιστο.Εγω οσες φορες εκανα Α1 παντα συναντω μπροστα μου το Ε1 αλλα ειναι παντελως αδειο και αυτο και εγω,προφανως εκει βασιστηκαν και το εκοψαν,ναι μεν παει σφαιρα αλλα αδειο.Ας μας αδειασουν το δρομο απο τα ιχ να βγουν ολα τα δρομολογια και να εξυπηρετηθει ο κοσμος.
Εκει ειναι το προβλημα στην κινηση οχι στα δρομολογια.Ο πειραιας ειναι ενα χαος ναι αλλα χαος ετσι?Ε λοιπον απο κει και περα τι συζηταμε?Ολοι βλεπεται το δεντρο και χανεται το δασος.Το προβλημα δεν ειναι να προσθεσουν γραμμες αλλα να μπορουν αυτες οι γραμμες που υπαρχουν να κινουνται σωστα και στην ωρα τους.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα εξυπηρετηθει ο κοσμος.
Εκει ειναι το προβλημα στην κινηση οχι στα δρομολογια.Ο πειραιας ειναι ενα χαος ναι αλλα χαος ετσι?Ε λοιπον απο κει και περα τι συζηταμε?Ολοι βλεπεται το δεντρο και χανεται το δασος.Το προβλημα δεν ειναι να προσθεσουν γραμμες αλλα να μπορουν αυτες οι γραμμες που υπαρχουν να κινουνται σωστα και στην ωρα τους.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα εξυπηρετηθει ο κοσμος.