19-10-2021, 09:39 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 19-10-2021, 09:42 PM από ecoj. Edited 3 times in total.)
(19-10-2021, 08:58 PM)kostas720 Έγραψε: Και εγώ έχω να κάνω μία πρόταση για το 732. Το 732 από τότε που επεκτάθηκε μέχρι την Ακαδημία έχει γίνει πάρα πολύ χρήσιμο και εξυπηρετικό. Ουσιαστικά η πρόταση μου είναι να περνάει από Στ. Αττικής μέσω της Αγίου Μελετίου. Τότε όμως θα καταργηθεί το Γ12 το οποίο πλέον δεν τερματίζει στο κέντρο. Το κομμάτι της Αγίου Νικολάου θα το αναλάβει το τρόλει 25 το οποίο θα πυκνώσει ανά 9' αιχμή.Το 25 δεν δίνει πρόσβαση στη Πλατεία Αγίων Αναργύρων που είναι ουσιαστικά το κέντρο του δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και είναι τελείως λάθος να κόψεις τη σύνδεση με το κέντρο του δήμου που επίσης έχει μετεπιβιβάσεις για αρκετές γραμμές και γι' αυτό άλλωστε πολλοί επιβάτες κατεβαίνουν εκεί. Από κει και πέρα ο σταθμός Αγίου Αντωνίου είναι μακριά (και από την Αγίου Νικολάου και από το κέντρο της Αθήνας) και το 25 φτάνει εκεί με περίπλοκη διαδρομή που δεν μπορεί να τροποποιθεί, οπότε μου φαίνεται κάπως άδικο να αναγκάσεις τους επιβάτες της Αγίου Νικολάου να κάνουν όλη αυτή τη διαδρομή για να βρεθούν στον Άγιο Αντώνιο. Και δεν λέω καν για τα στενά στη Ριμνίτων που το Γ12 είναι μόνο του. Πρόσθεσε σε αυτά ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσης τρόλει και καταλαβαίνεις ότι κατάργηση Γ12 είναι εντελώς εκτός λογικής αυτήν την περίοδο.