(04-12-2015, 03:53 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Η απόφαση για τροποποίηση του 800, η οποία θα δώσει και μία μεγάλη ανάσα στη γραμμή, τη στιγμή που στην Εθνικής Αντιστάσεως, λόγω έργων Τραμ, επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, είναι μία καλή αρχή για επανεξέταση της διέλευσης των γραμμών από την περιοχή του Πειραιά.Ας ξεκίναγε ο ΟΑΣΑ με το ξεκαθάρισμα των γραμμών του Πειραιά με τα Α,Β και μετά εάν υπάρχει χώρος (διότι πληρώνονται αδρά οι αφετηρίες της Πλ.Καραϊσκάκη και της Ακτής Μιαούλη στον ΟΛΠ) να το έκανε.
Παρεμβάσεις όπως η μετατροπή όλων των γραμμών που συνδέουν τον Πειραιά με τα περίχωρα (Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Αγ. Βαρβάρα κλπ) σε διπλής κατεύθυνσης, ώστε να έχουν σταθερές ώρες αναχώρησης, δε νομίζω πως έχουν ανάγκη την ολοκλήρωση της κατασκευής της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό. Θα έπρεπε να είναι στο σχεδιασμό του ΟΑΣΑ, αν όχι να είναι υλοποιημένες.
Αλλά δεν βαριέσαι.. Βγάλε ένα πρόγραμμα δρομολόγησης και αν λείπει βάρδια από τα 809/10/14, από οποία τυχερή-άτυχη γραμμή λείπει, να ένα κενό! Εδώ θα μου πεις, ο άλλος στου Παπάγου το ζήτησε κιόλας..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''