19-05-2015, 01:44 PM
(19-05-2015, 01:24 PM)georgio Έγραψε: Κ γω συμφωνώ με Vanhool. Η αλλαγή στα Α3/122 ήταν τελικώς σωστή. Το Α3 μαζευει αρκετό κόσμο από την 1η στάση στη Γρ. Λαμπράκη και που περνάει απο Καραχάλιου δεν χάνει και πολύ χρόνο. Και το 122 ήταν καταστροφικό να μην περνάει απο Πλ. Γλυφάδας.Αν το 205 φυγει απο την Ευρυαλη, μπορει να ξαναπαει απο Καραχαλιου, σαν πιο σωστη λυση, αλλα και ετσι να μεινει, ασημαντη η διαφορα..
Τώρα για τα Τ-ΓΛ είχε αναφερθεί παλιότερα ότι τους περιόριζαν κάπως για τα οχήματα που θα πάνε στο Στ. Ελληνικό γιατί ο χώρος δεν ανήκει στο κράτος(και έστειλαν μόνο τα ακρως απαραίτητα οχήματα.
Ναι, οντως!! Δεν ανηκει στο κρατος το αεροδρομιο του Ελληνικου με τις εγκαταστασεις του και δεν υπαρχει χωρος στο Ελληνικο!! Απορω, κιολας πως χωρανε τωρα?!?
Μαλακιες του ΟΑΣΑ ειναι, γιατι για να τα τραβηξει στο Ελληνικο, θα χρειαστει τουλαχιστον +5 αμαξια..
Το 120 ειναι ακρως απαραιτητο ας πουμε, χωριστη δρομολογηση εχει.. Αλλα, σιγα την γραμμη, ε? Αδειο παει, λενε...
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''