28-06-2014, 07:10 PM
(28-06-2014, 05:37 PM)nikos99 Έγραψε: Πάντως αυτή η γραμμή που σκέφτομαι νομίζω ότι θα δώσει ζωή στο Α/Σ και λόγο ύπαρξης στο εναέριο δίκτυο (τα περιστέρια βέβαια εκτιμούν τον ΗΛΠΑΠ που το τοποθέτησε ). Τόσα οχήματα σκουριάζουν εκει μέσα (περνάω κάποιες μέρες και τα βλέπω). Δεν μπορούν να διαθέσουν 2 οχήματα, αν και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πολύς κόσμος (μόνο αυτοί που έχουν κάρτα και βαριούνται να περπατήσουν όπως εγώ ).
Το ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετά οχήματα εκεί μέσα, δε σημαίνει ότι υπάρχουν και τα περιθώρια για να βγουν. Άλλωστε, ο ΟΑΣΑ, τη δεδομένη στιγμή, αν πρέπει να ξεκινήσει ενέργειες για κάποια καινούρια γραμμή, αυτή θα πρέπει να είναι η αντικατάσταση του 049. Η Πειραιώς έχει καινούριο εναέριο δίκτυο, σε όλο το μήκος της, και η δρομολόγηση γραμμής τρόλεϊ κατά μήκος αυτού του άξονα, θα έχει σίγουρη επιτυχία.
Για να βγει η άλλη γραμμή, με 2 οχήματα, χρειάζονται το λιγότερο 3-4 οδηγοί. Από που να κοπούν οι βάρδιες αυτές; Από γραμμές που "στενάζουν" για να πάνε σε μία αμφίβολης επιτυχίας γραμμή;