19-08-2013, 04:10 PM
(19-08-2013, 02:07 PM)ecoj Έγραψε: 1) Όλα λειτουργούν κανονικά στο Περιστέρι πλέον.
2) Μην δίνετε σημασία στο τι δημοσιεύουν μερικά άχρηστα blog του σωρού που ψοφάνε για μερικά κλικ.
3) Δεν είναι η ίδια η περίπτωση με αυτή του Γρηγορόπουλου. Τότε ήταν πιο ξεκάθαρο τι είχε γίνει από την αρχή και κάπως χειρότερο.
4) Βέβαια όντως είναι Αύγουστος τώρα. Μόλις επιστρέψουν από τη Μύκονο θα γίνει και επανάσταση.
5) Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για το τι έγινε. Αλλά σίγουρα το περιστατικό δεν αποτελεί άλλοθι για να μπαινοβγαίνουμε τσάμπα στα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ούτε να προκαλούμε ζημιές.
Για το 1 άποψη δεν έχω γιατί δεν ξέρω την Αθήνα
Λίγο ακραίο το βρίσκω όμως να βάζουν οδηγίες που είναι υποτίθεται του ΟΣΥ προς τους ελεγκτές αλλά από την άλλη μπορεί και να είναι παραπληροφόρηση με αυτά που γίνονται.
Για το 3 μπορεί και να πάρει τόσο μεγάλη έκταση αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν τσάμπα σε όλες τις γραμμές για την Αθήνα δεν ξέρω αν μπορούν, γιατί σε μερικές γραμμές η είσοδος γίνεται από μπροστά. Αλλά καλύτερα να δούμε τι θα γίνει όταν γυρίσουν όλοι από τις διακοπές όπως λες.
Και για το 5 σωστός