29-06-2013, 01:40 PM
(29-06-2013, 07:22 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Όσο και αν το παραβλέπουν κάποιοι, το 201 είναι η μόνη γραμμή που διέρχεται από την Αργυρουπόλεως. Και υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί να μένουν στα όρια της αστικής ζώνης οι οποίοι πρέπει να έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.
Δε μπορείς εν ολίγοις να υποχρεώνεις μία γιαγιά ή έναν παππού να ανεβαίνει ανηφόρα από την πλατεία Ανεξαρτησίας έως τέρμα στο βουνό για να φτάσει σπίτι του, δήθεν για "ορθολογικότερο καταμερισμό" κλπ.
Όπως, λοιπόν, μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση η μη κάλυψη των συνοικιών της Αγίας Μαρίνας, εδώ στην Ηλιούπολη, που βρίσκονται ψηλότερα από την Αλ. Παναγούλη/Διγενή/Λ. Δημοκρατίας, κάτι που αναγκάζει ηλικιωμένους να ταλαιπωρούνται απίστευτα, έτσι και ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με κατάργηση του 201, γιατί θα συμβεί το ίδιο ακριβώς.
Πάντως, όσοι γνωστοί μου μένουν πάνω απ' την Αργυρουπόλεως, προτιμούν να περπατήσουν μέχρι τη Κύπρου ή την Γ. Παπανδρέου να πάρουν το Α4 παρά να πάρουν το 201. Θα μου πείς είναι νέοι, άρα μπορούν εύκολα να περπατουν. Αλλα δίχως αμφιβολία η Αργυρουπόλεως χρειάζεται συγκοινωνία. Και είναι ευκαιρία τώρα που θα ανοίξουν οι νέοι σταθμοί να αναβαθμιστεί το 201 ωστε να αποκτήσει νόημα ύπαρξης.