02-06-2013, 12:15 AM
(01-06-2013, 11:55 PM)ecoj Έγραψε: Το 731 είναι καλό όπως είναι απλά είναι ΟΑΣΑ ΟΑΣΑ ΟΑΣΑ. Δηλαδή περνάει μαζί με το 703. Αν άλλαζε αυτό θα ήταν όλα μια χαρά.
Mα εκεί είναι το θέμα, ότι δε γίνεται ν' αλλάξει! Πως μπορείς να συντονίσεις μια τοπική γραμμή που θέλει κανα 10λεπτο για να βγει στη Θηβών με το 703 που από Αγ.Ελευθέριο μπορεί να κάνει 15 λεπτά, αλλά μπορεί να κάνει και μισή ώρα; Και στην άνοδο ακόμα χειρότερα, αφού το ένα ξεκινάει από... Δάσος και το άλλο από Πειραιά! Τρέχα γύρευε δηλαδή! Γι' αυτό λέω ότι είναι σπατάλη οχημάτων! (όχι το τμήμα προς Ανθούπολη φυσικά)
(01-06-2013, 11:55 PM)ecoj Έγραψε: Άλλα κόψιμο του 823 δεν νομίζω να αφήσουν εύκολα και οι κάτοικοι.
Αν φτάνουν πιο γρήγορα στο μετρό με το νέο τοπικό γιατί να έχουν πρόβλημα; Υπάρχει βέβαια και η ανάγκη να κατέβουν στο Κέντρο του Περιστερίου (ΙΚΑ κτλ), αλλά οι κάτοικοι της Ανθούπολης ή της Χρυσούπολης που δεν έχουν πια απευθείας συγκοινωνία για εκεί γιατί δε γκρινιάζουν;
(01-06-2013, 11:55 PM)ecoj Έγραψε: Αλήθεια η 049 γιατί δεν γίνεται τρόλεϊ;
Αυτό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω εδώ και καιρό. Γιατί άραγε; Έλλειψη οχημάτων;
