01-06-2013, 11:03 PM
(01-06-2013, 05:42 PM)ecoj Έγραψε: ΟΧΙ. Το 24 μαζεύει αρκετό κόσμο καθημερινά και είναι αρκετά πετυχημένη σαν γραμμή.
Aν είναι έτσι, τότε εννοείται να διατηρηθεί! Εγώ η γνώμη που 'χα σχηματίσει κυρίως από εδώ αλλά και τις λίγες φορές που το 'χω πάρει, είναι ότι βαράει μύγες! Αν και επιμένω ότι πρέπει να κοπεί στην Ανθούπολη για να έχει άμεση ανταπόκριση με το μετρό και στην άνοδο και στην κάθοδο.
(01-06-2013, 05:42 PM)ecoj Έγραψε: Αυτό που δεν μαζεύει κόσμο είναι το 25 και αυτό επειδή αργεί πολύ να περάσει.
Δηλαδή το 24 περνάει συχνότερα;;;
Εγώ νομίζω και τα δύο την ίδια χάλια συχνότητα έχουν.(01-06-2013, 05:42 PM)ecoj Έγραψε: Επίσης περνάνε από τη Κωνσταντινουπόλεως η οποία δεν έχει τίποτα άλλο.
Για την Κωνσταντινουπόλεως είπα την άποψή μου. Πιστέυω ότι πρέπει να πάει στα αντίρροπα κυκλικά του Αγ.Ιερόθεου. Το μόνο που με κάνει κάπως σκεπτικό μ' αυτή την ιδέα είναι το κατά πόσο δαπανηρή θα είναι η εγκατάσταση εναερίου στη Δωδεκανήσου και η αλλαγή στη διασταύρωση με τη Θηβών. Θα μπορούσαν βέβαια να ανεβοκατεβάινουν κι από Θηβών, αλλά πάλι θέλουν αλλαγή τα ψαλίδια.
(01-06-2013, 05:42 PM)ecoj Έγραψε: Το 822 μόνο του δεν αντέχει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου ειδικά τις ώρες αιχμής που γίνεται τρελός χαμός και αν το τραβήξεις μέχρι το Αττικό μετά θα θέλει τρελό αριθμό οχημάτων για να βγει με συχνότητα κάτω των 5 λεπτών που θα χρειαστεί.
Μα εννοείται πως όταν μιλάμε για κατάργηση μιας γραμμής σ' έναν κεντρικό οδικό άξονα, (823 στην περίπτωσή μας) ότι τα οχήματα της υπό κατάργηση γραμμής πρέπει να πάνε στην υπάρχουσα! (822) Ώστε να έχουμε την ίδια (και ίσως καλύτερη) συχνότητα, αλλά όχι ασυντόνιστες διελεύσεις! Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί καμία γραμμή!
(01-06-2013, 05:42 PM)ecoj Έγραψε: Η 731 βοηθάει και το ήδη προβληματικό 703 έστω και λίγο όπως και το 750 στην Αθηνών το οποίο περνάει κάθε του Αγίου Ποτέ και έχει και midi.
Με συγχωρείς κιόλας αλλά κάτι τέτοιου τύπου γραμμές που "υποτίθεται" πως βοηθάνε μια κεντρική αλλά περνάνε όποτε λάχει, για μένα είναι σα να μην υπάρχουν! Ή θα πηγαίνουν κενά αν μόλις έχει περάσει το 703 (σπατάλη οχημάτων) ή θα γεμίζουν ασφυκτικά αν έχει ώρα να περάσει, με μόνο αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κόσμου! (άσε που 9 στις 10 φορές θα ακολουθεί από πίσω το 703) Προσωπικά μου θυμίζουν τη φράση "Παρηγορία στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του!"