Θέματα: 1.216
Και το 324 306 ξέχασες...
Και λείπω και από Αθήνα και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω μόνος μου αν έγινε ή όχι η αλλαγή
Θέματα: 0
18-10-2013, 01:12 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-10-2013, 03:31 AM από i_lie_us.)
Αυτή είναι μία στάση κοντά στην περιοχή μου (η 3η Δερβενακίων στην κατεύθυνση προς το σταθμό της Δουκίσσης, στην οδό Δερβενακίων, από όπου διέρχεται το
406) .
Γνωρίζω ότι σε πολλούς στύλους υπάρχουνε αυτοκόλλητα για γραμμές που περνούσαν παλιότερα ή έστω για "κοντινές" γραμμές αλλά αυτό είναι από τα πιο άκυρα που έχω δει.
Το αυτοκόλλητο με το
Χ13 υπάρχει από τις αρχές του 2010. Τον ίδιο καιρό που το
Χ13 λειτουργούσε ως αντικαταστάτης του ηλεκτρικού λόγω αναβάθμισης της υποδομής, το
406 μετατράπηκε από κυκλική γραμμή
406 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ σε
406 ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, οπότε προφανώς τα συνεργεία πέρναγαν τα καινούρια αυτοκόλλητα στις στάσεις.
Απο εκεί και πέρα, στο συγκεκριμένο στύλο έγινε κάποιο λάθος (έχω μεγάλη απορία για ποιο λόγο..
), και μπήκε το
Χ13 ΣΤ.ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΤ. ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Θέματα: 48
18-10-2013, 01:20 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-10-2013, 01:22 AM από marios.ilioupoli.)
(18-10-2013, 01:12 AM)i_lie_us Έγραψε: Αυτή είναι μία στάση κοντά στην περιοχή μου (η 3η Δερβενακίων στην κατεύθυνση προς το σταθμό της Δουκίσσης, στην οδό Δερβενακίων, από όπου διέρχεται το 406) .
Γνωρίζω ότι σε πολλούς στύλους υπάρχουνε αυτοκόλλητα για γραμμές που περνούσαν παλιότερα ή έστω για "κοντινές" γραμμές αλλά αυτό είναι από τα πιο άκυρα που έχω δει.
Το αυτοκόλλητο με το Χ13 υπάρχει από τις αρχές του 2010. Τον ίδιο καιρό που το Χ13 λειτουργούσε ως αντικαταστάτης του ηλεκτρικού λόγω αναβάθμισης της υποδομής, το 406 μετατράπηκε από κυκλική γραμμή 406 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ σε 406 ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, οπότε προφανώς τα συνεργεία πέρναγαν τα καινούρια αυτοκόλλητα στις στάσεις.
Απο εκεί και πέρα, στο συγκεκριμένο στύλο έγινε κάποιο λάθος (έχω μεγάλη απορία για ποιο λόγο.. ), και μπήκε το Χ13 ΣΤ.ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Μήπως πήγαινε μέσω Αγίας Παρασκευής;
(17-10-2013, 09:46 PM)meganium Έγραψε: Και το 324 306 ξέχασες...
Δεν τα ξέχασα. Απλά έχει μείνει ενεργή η σελίδα της 324, οπότε δε μπορώ να τις συμπεριλάβω.
Θέματα: 7
(18-10-2013, 01:12 AM)i_lie_us Έγραψε: Αυτή είναι μία στάση κοντά στην περιοχή μου (η 3η Δερβενακίων στην κατεύθυνση προς το σταθμό της Δουκίσσης, στην οδό Δερβενακίων, από όπου διέρχεται το 406) .
Το αυτοκόλλητο με το Χ13 υπάρχει από τις αρχές του 2010. Τον ίδιο καιρό που το Χ13 λειτουργούσε ως αντικαταστάτης του ηλεκτρικού λόγω αναβάθμισης της υποδομής, το 406 μετατράπηκε από κυκλική γραμμή 406 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ σε 406 ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, οπότε προφανώς τα συνεργεία πέρναγαν τα καινούρια αυτοκόλλητα στις στάσεις.
Απο εκεί και πέρα, στο συγκεκριμένο στύλο έγινε κάποιο λάθος (έχω μεγάλη απορία για ποιο λόγο.. ), και μπήκε το Χ13 ΣΤ.ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΤ. ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Απο την πίσω πλευρά είναι κολλημένο αυτό!
Καταρχάς, θέλω μέσα από αυτό το forum να συγχαρώ τον εξυπνάκια του ΟΑΣΑ που πήγε και κόλλησε στο νέο πορτοκαλομπλέ στύλο στην Πλ. Κάνιγγος, αυτοκόλλητο της κατηργημένης 8!!!
Ναι, συμforumίτες μου! Καλά διαβάσατε! Στον καινούριο στύλο πήγαν και κόλλησαν αυτοκόλλητο της γραμμής που καταργήθηκε, πριν κιόλας γίνει η αντικατάσταση του στύλου!
Επίσης, η στάση για τα τρόλεϊ που υπάρχει μπροστά από το "Γρηγόρη" στη Βικτώρια, δεν έχει αντικατασταθεί. Αντίθετα, όλες οι υπόλοιπες στάσεις της Πατησίων είναι ολοκαίνουριες.
Θέματα: 5
Πριν απο λίγο στο 201 (όχημα Ν1 #288) μια κοπέλα από τον ΟΑΣΑ σημείωνε πόσους επιβάτες έχει το όχημα, τι ώρα περνάει απο κάθε στάση αλλά και πόσοι επιβιβάζονται και αποβιβάζονται σε κάθε στάση.
(22-10-2013, 07:16 PM)georgio Έγραψε: Πριν απο λίγο στο 201 (όχημα Ν1 #288) μια κοπέλα από τον ΟΑΣΑ σημείωνε πόσους επιβάτες έχει το όχημα, τι ώρα περνάει απο κάθε στάση αλλά και πόσοι επιβιβάζονται και αποβιβάζονται σε κάθε στάση.
Άκυρο, αλλά αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι υπάλληλοι του ΟΑΣΑ. Μάλλον είναι ιδιώτες, που ανέλαβαν την ανάθεση διεξαγωγής των μετρήσεων, από το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε το καλοκαίρι (
http://www.oasa.gr/news.php?id=funk616).
Και φαίνεται πως ο ΟΑΣΑ ψάχνει όλο το δίκτυο. Δρομολογούνται οχήματα με σύστημα καταμέτρησης της επιβατικής κίνησης σε διάφορες γραμμές του δικτύου και αναφέρονται κατά καιρούς καταγραφές από εντεταλμένους του ΟΑΣΑ, επίσης σε διάφορες γραμμές του δικτύου.
Μάλλον μόνο "ακέφαλος" παίρνει μπρος ο Οργανισμός Συγκοινωνιών της Αθήνας.
Θέματα: 14
(22-10-2013, 07:45 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Μάλλον μόνο "ακέφαλος" παίρνει μπρος ο Οργανισμός Συγκοινωνιών της Αθήνας.
Σαν το Βέλγιο είναι ο ΟΑΣΑ, έμεινε ακέφαλη η χώρα για 2 χρόνια και βγήκε από την οικονομική και κοινωνική κρίση που είχε ξεσπάσει
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608
Θέλω να δω από που θα προκύψουν τα 10 (τουλάχιστον) οχήματα που θα χρειαστεί για να λειτουργήσει το ΣΚ η Χ50 (ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ).
Και προφανώς τη Χ50 θα τη συνηθίσουμε για κάποια ακόμη ΣΚ, με βάση και την πρότερη εμπειρία που υπάρχει από "ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ" και "ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ".
Θέματα: 14
(24-10-2013, 02:45 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Θέλω να δω από που θα προκύψουν τα 10 (τουλάχιστον) οχήματα που θα χρειαστεί για να λειτουργήσει το ΣΚ η Χ50 (ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ).
Και προφανώς τη Χ50 θα τη συνηθίσουμε για κάποια ακόμη ΣΚ, με βάση και την πρότερη εμπειρία που υπάρχει από "ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ" και "ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ".
Ξέρω από πού ΔΕΝ θα προκύψουν... Α.Σ Ράλλη... Τώρα μπορεί να συνδράμει είτε κανένας Βοτανικός, είτε θα ξελασπώσει πάλι την κατάσταση το Α.Σ Πειραιά..
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608