Θέματα: 61
Νέο thread για τις νέες γραμμές του 2025. Το αντίστοιχο για το 2024 έχε κλείσει και είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση στο παρακάτω link:
https://leoforeia.gr/forum/showthread.php?tid=9202
Θέματα: 1
Μιας και πέρασε ένα τετράμηνο από το καλοκαίρι, να αναφέρουμε ότι πλέον το 330 μετά την στάση "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" στρίβει αριστερά και έπειτα ξανά δεξιά και βγαίνει στην παραλιακή από την οδό Απειράνθου, κάνοντας στάση μαζί με το 122 στον Άγιο Δημήτριο και όχι στο Παλαιό τέρμα. Ίσως επειδή η κλίση είναι πολύ απότομη και οριακά βρίσκει κάτω πριν βγει παραλιακή, είτε επειδή δεν έχει καλή ορατότητα
Θέματα: 2
(10 ώρες πριν)Man Lion\s city Έγραψε: Μιας και πέρασε ένα τετράμηνο από το καλοκαίρι, να αναφέρουμε ότι πλέον το 330 μετά την στάση "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" στρίβει αριστερά και έπειτα ξανά δεξιά και βγαίνει στην παραλιακή από την οδό Απειράνθου, κάνοντας στάση μαζί με το 122 στον Άγιο Δημήτριο και όχι στο Παλαιό τέρμα. Ίσως επειδή η κλίση είναι πολύ απότομη και οριακά βρίσκει κάτω πριν βγει παραλιακή, είτε επειδή δεν έχει καλή ορατότητα
Ενδιαφέρουσα και ψαγμένη παρατήρηση αν και προφανώς δεν έχει περαστεί στην τηλεματική. Νομίζω καλύτερα είναι έτσι, καθώς εκτός της κλίσης και της ορατότητας, στην Απειράνθου υπάρχει φωτεινός σηματοδότης που κάνει την στροφή πρακτικά πιο έυκολη. Και η κοινή στάση με το 122 νομίζω μόνο καλό κάνει.
Θέματα: 5
(10 ώρες πριν)Man Lion\s city Έγραψε: Μιας και πέρασε ένα τετράμηνο από το καλοκαίρι, να αναφέρουμε ότι πλέον το 330 μετά την στάση "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" στρίβει αριστερά και έπειτα ξανά δεξιά και βγαίνει στην παραλιακή από την οδό Απειράνθου, κάνοντας στάση μαζί με το 122 στον Άγιο Δημήτριο και όχι στο Παλαιό τέρμα. Ίσως επειδή η κλίση είναι πολύ απότομη και οριακά βρίσκει κάτω πριν βγει παραλιακή, είτε επειδή δεν έχει καλή ορατότητα
Τα MAN της Κοινοπραξίας δεν σηκώνονται. Και στο τέλος της Αγίου Δημητρίου και σηκωμένο να είναι το λεωφορείο, όπως είναι η κλίση του δρόμου, αν δεν στρίψεις με συγκεκριμένο τρόπο, το όχημα βρίσκει κάτω. Τα ΜΑΝ ούτε για αστείο δεν περνάνε από εκεί..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''