Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Όροι πρόσβασης και χρήσης
#1
Το leoforeia.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του leoforeia.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες/χρήστες του leoforeia.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.


1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Το leoforeia.gr είναι ένας δικτυακός τόπος που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στον ελληνικό και τον παγκόσμιο χώρο των συγκοινωνιών.

    1.1. Γενικές Πληροφορίες
Το leoforeia.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού του τόπου μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και σελίδων, επιλογών και πηγών, συμπεριλαμβανόμενων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας. Στις σελίδες του φιλοξενούνται ειδήσεις από το χώρο των συγκοινωνιών. Τα εγγεγραμμένα μέλη της κοινότητας του leoforeia.gr έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το προαναφερθέν περιεχόμενο με την υποβολή δημοσιεύσεων, αλλά και με την παράθεση σχετικών πληροφοριών. Στόχος του leoforeia.gr είναι όλες οι σελίδες του να παρέχουν ολοκληρωμένα στοιχεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες/χρήστες του να αντλήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

    1.2. Διαδικτυακή Κοινότητα
Οι ηλεκτρονικοί χώροι μαζικής επικοινωνίας (forums) επιτρέπουν στους επισκέπτες/χρήστες του leoforeia.gr να αναζητούν απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, να ανταλλάσσουν απόψεις, να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα, αλλά και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με μοναδικό στόχο την παροχή χρήσιμων πληροφοριών ή και βοήθειας προς τα υπόλοιπα μέλη. Ουσιαστικά, τα forums του leoforeia.gr επιτρέπουν και προάγουν την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, τα μέλη της κοινότητας του leoforeia.gr έχουν τη δυνατότητα να «μοιράζονται» φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει, να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις, να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κ.α.


2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας ως μέλος είναι η ύπαρξη μιας έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), καθώς και αρκετή διάθεση για συμμετοχή σε συζητήσεις και άλλες online δραστηριότητες.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη, ενώ γίνεται εντελώς δωρεάν. Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα. Το leoforeia.gr, όπως και κάθε κοινότητα, διέπεται από ορισμένους κανόνες οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. Ως μέλος, είναι υποχρέωσή σας να τηρείτε προσεκτικά τους κανόνες αυτούς και να τους σέβεστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση του φιλικού και γόνιμου περιβάλλοντος και παράλληλα διευκολύνοντας το ήδη δύσκολο έργο των διαχειριστών του leoforeia.gr.
Στις παρακάτω παραγράφους περιγράφονται αναλυτικά οι όροι πρόσβασης στις σελίδες του leoforeia.gr, καθώς και οι όροι εγγραφής των μελών:

    2.1. Πρόσβαση
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του leoforeia.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του leoforeia.gr.

    2.2. Εγγραφή
Εφόσον αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, θα κληθείτε να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα προσωπικό όνομα χρήστη (ψευδώνυμο / username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Παράλληλα θα σας ζητηθεί η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας. Το e-mail αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο, αφού σε αυτό θα σας σταλούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για τη δωρεάν ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής σας ως μέλος.

Όταν επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, αποκτάτε αυτόματα έναν προσωπικό λογαριασμό μέλους με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που εσείς επιλέξατε. Τον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το leoforeia.gr.

        2.2.1. Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες που παρέχει το leoforeia.gr, συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το leoforeia.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

        2.2.2. Κατά την εγγραφή του ο επισκέπτης/χρήστης του leoforeia.gr καλείται να επιλέξει ένα όνομα χρήσης (ψευδώνυμο). Το ψευδώνυμο θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από λατινικούς χαρακτήρες, αριθμούς και τα σύμβολα «_» και «-». Το ψευδώνυμο:
            ▪ Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι ή παραπέμπουν σε επωνυμίες νομικών προσώπων, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.
            ▪ Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, δυσφημιστικές, χυδαίες, βίαιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή αποδοκιμαστέες.
            ▪ Δεν πρέπει να αποτελεί τη μίμηση ενός ήδη καταχωρημένου ψευδωνύμου με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

    2.3. Λογαριασμός Μέλους

Το leoforeia.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το leoforeia.gr, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος θα έχει ορίσει.

        2.3.1. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό το προσωπικό όνομα χρήσης, τον κωδικό πρόσβασης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account).

        2.3.2. Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το leoforeia.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

        2.3.3. Τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (logout). Το leoforeia.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τον παρόντα όρο.

        2.3.4. Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς μελών που παραμένουν ανενεργοί για χρονικό διάστημα, το οποίο το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει όποτε το θεωρεί σκόπιμο και χωρίς προειδοποίηση.

        2.3.5. Κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης στο leoforeia.gr. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση του συγκεκριμένου όρου, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου έχουν το δικαίωμα να διακόψουν την παροχή των υπηρεσιών σε όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί ο χρήστης.

        2.3.6. Επισημαίνεται, ότι μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού αλλά μόνο η αδρανοποίησή του για λόγους ασφαλείας.

        2.3.7. Σε περίπτωση μέλους εργαζόμενου σε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα συγκοινωνιών, ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει στο leoforeia.gr ως τέτοιο με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει επιπρόσθετα να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση του για λόγους ηθικής και δεοντολογίας. Οι ταυτοποιημένοι χρήστες θα προσχωρούν σε ειδική ομάδα χρηστών κατόπιν ενεργειών των υπερδιαχειριστών (Administrators) του leoforeia.gr. Η ταυτοποίηση αυτη θα μπορεί να γίνει μόνο με την σύσταση του χρήστη απο μέλος που υπάγεται στην ομάδα διαχείρισης (επιπέδου Moderator και άνω, σύμφωνα με το οργανόγραμμα του leoforeia.gr), ενώ θα πραγματοποιείται με τέτοιον τρόπο ώστε να βεβαιώνονται απόλυτα τα στοιχεία του ως αληθή. Η βεβαίωση αυτή του μέλους δεν θα συνεπάγεται την αποκάλυψη μέρους ή όλων των προσωπικών στοιχείων του από μέρους της διαχείρισης του leoforeia.gr. Σε περίπτωση που οι διαχειριστές της ιστοσελίδας βεβαιώσουν ψευδή δήλωση στοιχείων από κάποιο μέλος στις σελίδες του leoforeia.gr, αυτοί θα έχουν το δικαίωμα αποκάλυψης του συμβάντος στο πραγματικό πρόσωπο του οποίου την ταυτότητα προσπάθησε να πλαστογραφήσει ο χρήστης, ενώ ο χρήστης θα αποκλείεται το συντομότερο που οι συνθήκες το επιτρέψουν.


3. ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

    3.1. Το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

    3.2. O χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το leoforeia.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του λογαριασμού μέλους και του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.


4. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το leoforeia.gr παρέχει στους χρήστες/μέλη του την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για ανάρτηση «περιεχομένου» / «δημοσιεύσεων». Ως «περιεχόμενο» / «δημοσίευση» ορίζονται: Οι πληροφορίες που παρέχετε σε άλλους χρήστες/μέλη του δικτυακού τόπου με τη δημοσίευση γραπτών μηνυμάτων στις ομάδες συζητήσεων (forums), η αποστολή προσωπικών μηνυμάτων, η υποβολή σχολίων και απόψεων στην ενοτητα Gallery² και στις λοιπές σελίδες του leoforeia.gr, η δημοσίευση στοιχείων στο προσωπικό σας προφίλ, η σύνταξη και χρήση προσωπικής υπογραφής και γενικότερα οποιαδήποτε άλλη μορφή δημοσίευσης που σχετίζεται με το leoforeia.gr.

    4.1. Προοίμιο
        4.1.1. Όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα αρχεία αναπαραγωγής ήχου ή/και εικόνας, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο, είτε αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο leoforeia.gr είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω των υπηρεσιών, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του leoforeia.gr.

        4.1.2. Ο επισκέπτης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το leoforeia.gr μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών ορίων που θα διατηρούνται στις υπηρεσίες του leoforeia.gr τα μηνύματα, τα προφίλ μελών ή/και οποιοδήποτε αρχείο ή άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο επισκέπτης/μέλος. Ειδικότερα, τα παραπάνω συμπεριλαμβάνουν τον μέγιστο αριθμό ημερών που το leoforeia.gr μπορεί να διατηρήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο σε οποιονδήποτε λογαριασμό μέλους και σε οποιαδήποτε υπηρεσία, το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να καταλαμβάνει κάποιο αρχείο ή άλλο περιεχόμενο στο server του leoforeia.gr. Το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, τους όρους χρήσης των υπηρεσιών του στους επισκέπτες / μέλη.

        4.1.3. Το leoforeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για την διαγραφή, φθορά η αποτυχία αποθήκευσης αρχείων ή άλλου περιεχομένου το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε σελίδας ή υπηρεσίας του δικτυακού του τόπου.

        4.1.4. Το leoforeia.gr, οι διαχειριστές του ή οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συνδέεται ή σχετίζεται με το leoforeia.gr, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις υπηρεσίες και σελίδες προσωπικού περιεχομένου (π.χ. forums, gallery² κ.λ.π.) προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των επισκεπτών/μελών.

    4.2. Δεοντολογία Χρηστών

        4.2.1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή εν γένει αποδοκιμαστέο, προσβάλλει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προτρέπει σε τέλεση οιασδήποτε αδικοπραξίας ή ποινικού αδικήματος, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

        4.2.2. Τα μέλη του leoforeia.gr δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του leoforeia.gr και η οποία παρέχεται από το leoforeia.gr ή από τα ίδια τα μέλη του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, τότε το leoforeia.gr έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των δημοσιεύσεων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Προσωπικά στοιχεία θεωρούνται μεταξύ άλλων και τα προσωπικά μηνύματα (PM).

        4.2.3. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.

        4.2.4. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).

        4.2.5. Απαγορεύεται η πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.

        4.2.6. Οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να είναι ουσιώδεις και να μην δημιουργούνται με σκοπό την παραπλάνηση των αναγνωστών τους με οποιονδήποτε τρόπο.

        4.2.7. Απαγορεύεται το «trolling», δηλαδή η συστηματική υποβολή περιεχομένου που είτε έχει ως στόχο τη δημιουργία ερίδων και αντιδικιών, είτε προκαλεί αναστάτωση στην ομαλή ροή διεξαγωγής των συζητήσεων, που φιλοξενούνται στις σελίδες του leoforeia.gr.

        4.2.8. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του leoforeia.gr.

        4.2.9. Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών και λοιπών) πολιτικού/κομματικού, θρησκευτικού και αθλητικού/οπαδικού χαρακτήρα σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα του leoforeia.gr.

        4.2.10. Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του leoforeia.gr.

        4.2.11. Τα μέλη του leoforeia.gr δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφέρουν με τις δημοσιεύσεις τους στις σελίδες του δικτυακού του τόπου αυστηρώς προσωπικά θέματα, όπως διαμάχες, αντιδικίες, προβλήματα κ.α. με άλλα μέλη ή τρίτους. Το παρών ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος ή τη σημαντικότητά του. Εναλλακτικά, τα μέλη καλούνται να επιλύσουν τις αυστηρώς προσωπικές τους διαφωνίες/προβλήματα με τη χρήση εναλλακτικών μέσων.

        4.2.12. Απαγορεύεται η παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του leoforeia.gr, ή η μη συμμόρφωση με τους κανόνες, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες και τους κανόνες των δικτύων αυτών.

        4.2.13. Απαγορεύεται η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών (όπως η συλλογή ή/και δημοσιοποίηση, ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών).

        4.2.14. Απαγορεύεται η παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε διάταξης της εθνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του leoforeia.gr.

    4.3. Δημιουργία Θέματος στο Forum

Τα εγγεγραμμένα μέλη του leoforeia.gr έχουν τη δυνατότητα δημοσίευσης νέων θεμάτων συζήτησης (threads) στα forums που φιλοξενούνται στις σελίδες του δικτυακού του τόπου. Κάθε θέμα συζήτησης περιέχει το μήνυμα, το οποίο υπέβαλλε ο συγγραφέας του κατά τη δημιουργία του, ενώ μπορεί να φιλοξενεί και τις δημοσιεύσεις άλλων μελών. Δυνατότητα ανάγνωσης των θεμάτων και των μηνυμάτων που περιέχονται σε αυτά, έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι οι επισκέπτες/χρήστες του leoforeia.gr.

        4.3.1. Το μέλος που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης, οφείλει αρχικά να ελέγξει (π.χ. με την χρήση της αναζήτησης) αν κάποιο άλλο μέλος του forum έχει ήδη δημιουργήσει παρόμοιο θέμα. Εφόσον εντοπιστεί κάποιο σχετικό θέμα, το μέλος θα πρέπει να δημοσιεύσει το μήνυμά του στο ήδη υπάρχον και να μην προβεί στη δημιουργία νέου.

        4.3.2. Το μέλος θα πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης στην περιοχή της οποίας η θεματολογία (τίτλος-περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο της δημοσίευσής του.

        4.3.3. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος και περιεκτικός, γραμμένος με ελληνικούς (ή λατινικούς κατά περίπτωση) πεζούς χαρακτήρες (πλην του πρώτου χαρακτήρα), ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου που το μέλος του leoforeia.gr έχει δημοσιεύσει στο συγκεκριμένο θέμα.

        4.3.4. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και να καθιστά με απόλυτη σαφήνεια τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος. Για παράδειγμα, τίτλοι όπως «Επείγον!», «Πρόβλημα», «Βοήθεια!», «Ερώτηση» κ.α. δεν γίνονται αποδεκτοί.

        4.3.5. Ο τίτλος ενός θέματος δεν θα πρέπει να παραπλανητικός, ώστε να προκαλεί με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον των χρηστών/μελών του leoforeia.gr για την ανάγνωση του συγκεκριμένου θέματος.

    4.4. Δημιουργία Μηνύματος (Υποβολή Σχολίου ή Απάντησης)

Η συμμετοχή στα θέματα συζήτησης, που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες συζητήσεων - forums του leoforeia.gr, γίνεται με την υποβολή μηνυμάτων/απαντήσεων. Μηνύματα μπορούν επίσης να δημοσιευθούν στις περισσότερες σελίδες του leoforeia.gr, ώστε τα μέλη του να έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν το περιεχόμενο που αυτές οι σελίδες φιλοξενούν (π.χ. εικόνες στην ενότητα Gallery² κ.α.).

        4.4.1. «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του leoforeia.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους.

        4.4.2. Η υποβολή νέων απαντήσεων σε οποιοδήποτε από τα θέματα συζήτησης που φιλοξενούνται στο forum είναι ευπρόσδεκτη εφόσον αυτές περιέχουν ουσιώδεις πληροφορίες. Οι μονολεκτικές, οι «ανούσιες» και οι μη ολοκληρωμένες απαντήσεις οι οποίες δε συμβάλλουν ουσιαστικά στις υπάρχουσες συζητήσεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους διαχειριστές, χωρίς καμία προειδοποίηση.

        4.4.3. Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης έχουν παραβεί τους όρους χρήσης, το μέλος καλείται να μην τις σχολιάσει και να μην υποκινήσει με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση δημοσίευσης άλλων μηνυμάτων, που επίσης παραβαίνουν τους όρους χρήσης.

        4.4.4. Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης είναι αντίθετοι από τους παρόντες όρους χρήσης, το μέλος δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοσίευση συστάσεων προς τα υπόλοιπα μέλη. Αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr, οι οποίοι έχουν και το δικαίωμα να προβαίνουν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ανάλογα με την περίσταση.

    4.5. Spam και Αυτοπροβολή

        4.5.1. Ως spamming ορίζονται όλες οι αυτόκλητες ή μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες που έχουν ως σκοπό την άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών και web-sites μέσω των σελίδων του leoforeia.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη μηνυμάτων (e-mails, προσωπικά μηνύματα) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

        4.5.2. Ειδικότερα, όσον αφορά τα web-sites, η επαναλαμβανόμενη δημοσίευση συνδέσμων (hyperlinks) από το ίδιο μέλος ή από μικρή ομάδα μελών, που οδηγούν προς συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, θεωρείται σκόπιμη ενέργεια διαφημιστικής προβολής / spamming και απαγορεύεται αυστηρά.

        4.5.3. Σε όλες τις περιπτώσεις spamming, η ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr θα προβαίνει στην άμεση διαγραφή των σχετικών μηνυμάτων, καθώς και στη διακοπή των λογαριασμών μελών που δημοσίευσαν τα σχετικά μηνύματα. Παράλληλα, θα τίθενται σε εφαρμογή φίλτρα, τα οποία θα καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε υπάρχουσα ή μελλοντική αναφορά στα συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες και web-sites.

    4.6. Μορφοποίηση Περιεχομένου

        4.6.1. Μολονότι το leoforeia.gr είναι προσπελάσιμο από τους χρήστες του Διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η επίσημη γλώσσα για την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του είναι η ελληνική. Δημοσιεύσεις σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα είναι αποδεκτές μόνο σε περίπτωση αλλοδαπού εγγεγραμμένου μέλους που αγνοεί προδήλως την ελληνική γλώσσα ή σε περίπτωση παράθεσης αποσπάσματος ξενόγλωσσου κειμένου.
        4.6.2. Απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Ειδικότερα, τα δημόσια μηνύματα που υποβάλλονται σε αυτήν τη μορφή δύναται να αφαιρεθούν από την ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr χωρίς προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι κατά κανόνα οι δημοσιεύσεις που περιέχουν greeklish είναι δυσανάγνωστες, ενώ δυσκολεύουν την αναζήτηση συγκεκριμένων πληροφοριών στις σελίδες του leoforeia.gr.

        4.6.3. Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων χαρακτήρων στη «γλώσσα του Διαδικτύου», ισοδυναμεί με την αύξηση του τόνου της φωνής και πιθανότατα θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους επισκέπτες/χρήστες του leoforeia.gr και τους διαχειριστές του.

        4.6.4. Απαγορεύεται η άσκοπη χρήση των δυνατοτήτων μορφοποίησης, που έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική και χωρίς λόγο αύξηση του μεγέθους της γραμματοσειράς σε μέρος ή σε ολόκληρο το δημοσιευμένο κείμενο. Επιτρέπεται η χρήση των συγκεκριμένων δυνατοτήτων μόνο για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης, όπως για παράδειγμα σε επικεφαλίδες και τίτλους.

        4.6.5. Η αλλαγή των χρωμάτων, καθώς και η χρήση πλάγιας ή υπογραμμισμένης γραφής για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης είναι επιθυμητή. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση σκούρων χρωμάτων, όπως π.χ. σκούρο μπλε και μαύρο, ώστε να το δημοσιευμένο κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

        4.6.6. Στην περίπτωση των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στις ομάδες συζητήσεων - forums του leoforeia.gr, επιτρέπεται η δημοσίευση εικόνων. Το μέλος ωστόσο θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του το μέγεθος και τις διαστάσεις των εικόνων και να φροντίζει ώστε η δημοσίευσή του να μην έχει σημαντικές επιπτώσεις στους χρόνους φόρτωσης της σελίδας ή στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η σελίδα όταν γίνεται χρήση ανάλυσης 800 x 600 pixels. Σε περίπτωση αμφιβολίας συνιστάται η παραπομπή προς την εικόνα (με την χρήση του κώδικα «url») , αντί για την παράθεσή της (με την χρήση του κώδικα «img»).

    4.7. Υπογραφές Μελών

Κάθε εγγεγραμμένο μέλος έχει τη δυνατότητα δημιουργίας και τροποποίησης ενός κειμένου, το οποίο προστίθεται αυτόματα σε όλες σχεδόν τις δημοσιεύσεις του, εφόσον το επιθυμεί.

        4.7.1. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε μέγεθος τους 750 χαρακτήρες ή να ξεπερνούν τις 5 γραμμές.

        4.7.2. Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

        4.7.3. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κειμένου ή/και εικόνων με περιεχόμενο το οποίο είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή εν γένει αποδοκιμαστέο, όπως ορίζεται στην διάταξη 4.2.1 του παρόντος.

        4.7.4. Τα μέλη θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους κατά τη δημιουργία της υπογραφής τους το σύνολο των όρων πρόσβασης και χρήσης στο forum και ιδιαίτερα τα σημεία που αφορούν το spamming, την αυτοπροβολή, καθώς και την μορφοποίηση του κειμένου, την απαγόρευση παράθεσης περιεχομένου πολιτικού/κομματικού, θρησκευτικού και αθλητικού/οπαδικού χαρακτήρα.

    4.8. Επιπρόσθετοι όροι για συγκεκριμένες σελίδες / υπηρεσίες

        4.8.1. Ειδήσεις: Στην ενότητα Ειδήσεις δικαίωμα δημοσίευσης νέων θεμάτων συζήτησης έχουν μόνο συγκεκριμένα μέλη της ομάδας διαχείρισης του leoforeia.gr. Οι συγκεκριμένες ενότητες αποτελούν το χώρο δημοσίευσης άρθρων και ειδήσεων, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών/μελών του leoforeia.gr για τις εξελίξεις στον χώρο των συγκοινωνιών, καθώς και ανακοινώσεων που αφορούν τους επισκέπτες/μέλη του leoforeia.gr. Επιπρόσθετα, έχει δημιουργηθεί μια κατηγορία όπου οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δημοσιεύουν ειδήσεις με τον ίδιο τόνο και ύφος με τις ειδήσεις που δημοσιεύουν οι ίδιοι οι διαχειριστές. Εάν αυτές κριθούν αξιόλογες, θα περνούν στην ενότητα των ειδήσεων και θα δημοσιεύονται.


5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η ομάδα διαχείρισης έχει το δικαίωμα, όχι όμως και την υποχρέωση, της εποπτείας των πληροφοριών που δημοσιεύουν τα μέλη της κοινότητάς του leoforeia.gr σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του δικτυακού του τόπου.

    5.1. Δικαιώματα Διαχείρισης
Τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr (εφεξής διαχειριστές), χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Οι Moderators έχουν τη δυνατότητα επίβλεψης μιας ή και περισσοτέρων θεματικών ενοτήτων δημοσίευσης μηνυμάτων. Οι Super Moderators έχουν τη δυνατότητα επίβλεψης των δημοσιεύσεων των μελών του leoforeia.gr, σε οποιαδήποτε από τις σελίδες. Ο Administrator έχει τη δυνατότητα εποπτείας, ελέγχου και διαχείρισης όλων των πληροφοριών που δημοσιεύουν τα μέλη του leoforeia.gr σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του. Οι Moderators, οι Super Moderators και ο Administrator, έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης (μετακίνηση, αντιγραφή, διαγραφή, τροποποίηση περιεχομένου κ.α.) που θα τους επιτρέψουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

    5.2. Υποχρεώσεις
Η ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr έχει, συνοπτικά, δύο βασικές υποχρεώσεις: 1) Να ενθαρρύνει την ορθή και υγιή επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του leoforeia.gr, 2) Να ελέγχει τις ενέργειες και τις δημοσιεύσεις των μελών του leoforeia.gr και να επεμβαίνει στις περιπτώσεις που αυτές είναι αντίθετες με το παρών και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο ή παραπομπή που υπάρχει εδώ ή σε άλλα κείμενα μέσα στο leoforeia.gr

    5.3. Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης
        5.3.1. Η Ομάδα Διαχείρισης του leoforeia.gr αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της κοινότητάς του (διαχειριστές) τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.

        5.3.2. Κάθε επισκέπτης/μέλος του leoforeia.gr έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (report) των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση των σχετικών συνδέσμων, που περιλαμβάνονται στις περισσότερες από τις σελίδες του leoforeia.gr, είτε με την χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

        5.3.3. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του leoforeia.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του leoforeia.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

        5.3.4. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος.

    5.4. Διαχείριση Δημοσιευμένου Περιεχομένου
        5.4.1. Οι διαχειριστές του leoforeia.gr έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιαδήποτε δημοσίευση σε περιοχή της οποίας η θεματολογία είναι ανάλογη με το περιεχόμενο της δημοσίευσης αυτής. Για παράδειγμα, μπορούν να μεταφέρουν ένα θέμα συζήτησης σε άλλο forum, εφόσον το περιεχόμενό του είναι ή θεωρείται άσχετο με την περιγραφή της συγκεκριμένης ενότητας.

        5.4.2. Οι διαχειριστές του leoforeia.gr έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν μία ή περισσότερες δημοσιεύσεις σε ένα άλλο θέμα συζήτησης στην ίδια ή σε άλλη θεματική ενότητα, είτε σε ένα νέο θέμα συζήτησης με ανάλογη θεματολογία.

        5.4.3. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τον τίτλο οποιασδήποτε δημοσίευσης (θέματος, μηνύματος ή άλλου περιεχομένου), εφόσον πιστεύουν ότι αυτός παραβαίνει τους όρους χρήσης είτε είναι παραπλανητικός, είτε ανάρμοστος, είτε ελλιπής, είτε με ορθογραφικές και γραμματικές ελλείψεις, είτε αντίθετος από τη «φιλοσοφία» του forum.

        5.4.4. Οι διαχειριστές του leoforeia.gr έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν στα μέλη τη δυνατότητα ανάρτησης περιεχομένου σε μία ή περισσότερες θεματικές ενότητες, εφόσον οι θεματικές ενότητες αυτές περιέχουν σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων, οι οποίες είναι αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης.

        5.4.5. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιαδήποτε δημοσίευση που μέρος ή το σύνολο της οποίας αντιτίθεται στους όρους πρόσβασης και χρήσης, σε ειδική περιοχή, προσπελάσιμη μόνο από τα μέλη της ομάδας διαχείρισης του leoforeia.gr, ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και να αφαιρεθούν αυτές.

        5.4.6. Οι διαχειριστές του leoforeia.gr δεν έχουν καμία αρμοδιότητα σε δικτυακούς τόπους, υπηρεσίες και χώρους, που δεν περιλαμβάνονται στις σελίδες του leoforeia.gr και δεν μπορούν να επέμβουν σε διαμάχες που ξεσπούν ανάμεσα σε μέλη για αυστηρώς προσωπικά θέματα.

    5.5. Πολιτική Διαχείρισης και Αποκλεισμός Πρόσβασης
        5.5.1. Εφόσον η ομάδα διαχείρισης του leoforeia.gr αντιληφθεί ότι οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε θα προχωρήσει σε μία από τις παρακάτω ενέργειες:
            ▪ Προσωπική, ευγενική, σύσταση προς το μέλος, με την αποστολή προσωπικού μηνύματος, για συμμόρφωση στους όρους πρόσβασης και χρήσης.
            ▪ Δημόσια, επίσημη, σύσταση προς το μέλος, με την ανάρτηση μηνύματος στην ίδια θεματική ενότητα που περιέχει την επίμαχη δημοσίευση.
            ▪ Διαγραφή ή τροποποίηση της επίμαχης δημοσίευσης.

        5.5.2. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να δεχθεί έως και 3 προσωπικές ή δημόσιες συστάσεις για συμμόρφωση (Warn). Σε περίπτωση τέταρτης παράβασης των όρων πρόσβασης και χρήσης από το ίδιο μέλος, τότε το leoforeia.gr θα προχωρά σε διακοπή της διάθεσης του περιεχομένου και των υπηρεσιών του προς αυτό (αποκλεισμός πρόσβασης), για χρονικό διάστημα ανάλογα με τη σοβαρότητα της εκάστοτε περίστασης.

        5.5.3. Εφόσον οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι ακραίως αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε το leoforeia.gr μπορεί να διακόψει απροειδοποίητα και για απεριόριστο χρόνο τη διάθεση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του προς αυτό (αποκλεισμός πρόσβασης).

    5.6. Γενικά
        5.6.1. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να προβούν στην άμεση διαγραφή κειμένων, πληροφοριών, αρχείων, εικόνων, γραφικών και δημοσιεύσεων γενικότερα, οι οποίες αντιτίθενται στους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.

        5.6.2. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να αφαιρέσουν από το δημοσιευμένο περιεχόμενο «δεσμούς» (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι φιλοξενούν κείμενα, πληροφορίες, αρχεία, εικόνες, γραφικά και δημοσιεύσεις γενικότερα, οι οποίες αντιτίθενται στους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.

        5.6.3. Ο χρήστης/μέλος του leoforeia.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το leoforeia.gr δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου, αλλά ότι το leoforeia.gr και οι αρμόδιοι συνεργάτες του (ομάδα διαχείρισης) διατηρούν το δικαίωμα (και όχι την υποχρέωση) της αποκλειστικής επιλογής, άρνησης, ανάρτησης/δημοσίευσης ή μετακίνησης ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του leoforeia.gr.


6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το leoforeia.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του leoforeia.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να ενέχει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης του να βασιστεί στην ορθότητα, την πληρότητα ή/και τη χρησιμότητα οποιουδήποτε περιεχομένου. Υπό αυτή την έννοια, ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν μπορεί να βασίζεται στο περιεχόμενο που δημιουργεί το leoforeia.gr ή κατατίθεται για ανάρτηση σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που διατίθενται στο leoforeia.gr, των forums του, των «δεσμών» (hyperlinks) στα οποία παραπέμπει, και όλων των άλλων σελίδων και υπηρεσιών του leoforeia.gr.

Περαιτέρω ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του leoforeia.gr είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το leoforeia.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.

Το leoforeia.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το leoforeia.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το leoforeia.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το leoforeia.gr.


7. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο leoforeia.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του leoforeia.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το leoforeia.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του leoforeia.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.


8. «ΔΕΣΜΟΙ» ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

To leoforeia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Το leoforeia.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/συνδρομητή με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners), καθώς και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Το leoforeia.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


9. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    9.1. Όλο το περιεχόμενο του leoforeia.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις και γραφικά, προστατεύεται από τις διατάξεις της εθνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ενδεικτικά: Ν. 2121/1993, Ν. 4481/2017 ο οποίος ενσωμάτωσε την Οδηγία 2014/26/ΕΕ, όπως αυτοί ισχύουν έως σήμερα).

    9.2. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του leoforeia.gr ή εκπομπή του leoforeia.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το leoforeia.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

    9.3. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του leoforeia.gr.

    9.4. Τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στις ομάδες συζητήσεων (forums) από τους χρήστες / μέλη του leoforeia.gr, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του leoforeia.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο leoforeia.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε ουδεμία περίπτωση.

    9.5. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του leoforeia.gr, καθώς και τα αρχεία που επισυνάπτονται σε προσωπικά ή δημόσια μηνύματα στις ομάδες συζητήσεων (forums) του leoforeia.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους και μπορούν να αποσυρθούν κατά βούληση. Απαγορεύεται η χρήση των συγκεκριμένων φωτογραφιών ή αρχείων, χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού τους.

    9.6. Το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα χρήσης ολόκληρου ή μέρους των κειμένων, των φωτογραφιών και των αρχείων που δημοσιεύουν οι χρήστες/μέλη του σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του δικτυακού του τόπου για τη παραγωγή άρθρων ή τη διαφημιστική προώθηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.


10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    1. Προοίμιο
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του leoforeia.gr υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση το leoforeia.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Οι επισκέπτες / χρήστες του leoforeia.gr καλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα αυτή καθώς η συνεχής χρήση της συνεπάγεται ότι αποδέχονται αυτές τις αλλαγές.Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης του leoforeia.gr δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

    2. Cookies και παρόμοια τεχνολογία
Το leoforeia.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία «cookies» - μικρά αρχεία που περιέχουν μία συμβολοσειρά χαρακτήρων - για την αποθήκευση των επιλογών και των προτιμήσεων των χρηστών / επισκεπτών του, αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει σε αυτούς. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή / ψηφιακή συσκευή των χρηστών / επισκεπτών του leoforeia.gr και προσδιορίζουν αποκλειστικά τον περιηγητή («Web Browser») που αυτοί χρησιμοποιούν. Το leoforeia.gr χρησιμοποιεί cookies και παρόμοια τεχνολογία παρακολούθησης με διαφόρους τρόπους συμπεριλαμβανομένων της αποθήκευσης του κωδικού πρόσβασης των χρηστών του, της ημερομηνίας της τελευταίας επίσκεψης και των προτιμήσεων των χρηστών / επισκεπτών του, της καταμέτρησης των επισκέψεων των χρηστών / επισκεπτών του, της συλλογής στατιστικών πληροφοριών σε σχέση με τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό του, της μέτρησης της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων που προβάλλονται στις ιστοσελίδες του κ.α.Οι περισσότεροι περιηγητές («Web Browsers») έχουν ρυθμιστεί αρχικά ώστε να αποδέχονται τα cookies. Οι χρήστες / επισκέπτες του leoforeia.gr έχουν ωστόσο τη δυνατότητα να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του περιηγητή τους ώστε είτε να απορρίπτουν όλα τα cookies, είτε να τους ενημερώνουν / προειδοποιούν όταν αποστέλλεται ένα cookie. Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται ορισμένες από τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του leoforeia.gr να μη λειτουργούν κανονικά.Το leoforeia.gr επιτρέπει σε διακομιστές διαφημίσεων τρίτων να εμφανίζουν διαφημίσεις στις ιστοσελίδες του. Αν και το leoforeia.gr δεν κοινοποιεί οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία σε τρίτους, οι τελευταίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους cookies ή / και web beacons, ανεξάρτητα από το leoforeia.gr, για τη συλλογή διαφόρων πληροφοριών οι οποίες προσδιορίζουν αποκλειστικά το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες του. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέτρηση της αποτελεσματικότητας των προωθητικών τους ενεργειών. Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία που συλλέγουν σχετικά με τις επισκέψεις σε αυτόν αλλά και σε άλλους δικτυακούς τόπους, προκειμένου να προβάλλουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα του εκάστοτε επισκέπτη. Η χρήση των cookies και web beacons άλλων εταιρειών υπόκειται στη δική τους πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και όχι σε αυτή του leoforeia.gr. Εφόσον οι χρήστες / επισκέπτες του leoforeia.gr δεν επιθυμούν να λαμβάνουν cookies από τρίτους θα πρέπει είτε να προσαρμόσουν κατάλληλα το φίλτρο cookies του περιηγητή τους («Web Browser»), είτε να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των διακομιστών διαφημίσεων (ad-servers) τρίτων και να ακολουθήσουν τη διαδικασία απόρριψης των cookies. Κάτι τέτοιο δεν θα επηρεάσει τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχει το leoforeia.gr.

    3. Πληροφορίες αρχείου καταγραφής και διεύθυνση IP
Κατά την χρήση των υπηρεσιών του leoforeia.gr, οι διακομιστές του (servers) καταγράφουν αυτόματα τις πληροφορίες που αποστέλλει ο περιηγητής («Web Browser») των χρηστών / επισκεπτών του κατά την επίσκεψη σε κάθε ιστοσελίδα του. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο αρχείο καταγραφής (log files) περιλαμβάνουν κατά κανόνα τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που ζητήθηκε, τη διεύθυνση IP, τον τύπο και τη γλώσσα του περιηγητή, τον τύπου του λειτουργικού συστήματος, την ημερομηνία και την ώρα, καθώς και ενδεχομένως ένα ή περισσότερα cookies που προσδιορίζουν αποκλειστικά τον περιηγητή. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για ανάλυση, έρευνα, εξέταση οικονομικών θεμάτων και την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων, που αφορούν την επισκεψιμότητα και τη διαχείριση του leoforeia.gr.H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο υπολογιστής / ψηφιακή συσκευή του μέλους / χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στις σελίδες του leoforeia.gr. Η διεύθυνση IP κρατείται για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των διακομιστών του leoforeia.gr και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. Η διεύθυνση IP πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη στις σελίδες του leoforeia.gr δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί - τηρουμένης της κατά νόμο προβλεπόμενης διαδικασίας - από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές ή άλλες κρατικές αρχές.

    4. Αποκάλυψη πληροφοριών προς τρίτους
Το leoforeia.gr δεν γνωστοποιεί, δεν πουλάει και δεν εκμισθώνει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών / επισκεπτών του σε τρίτους. Ωστόσο μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά στοιχεία σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
            ▪ Εφόσον έχει τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών / επισκεπτών του.
            ▪ Εφόσον επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
            ▪ Για τον εντοπισμό, την αποτροπή ή άλλως την αντιμετώπιση απάτης, για θέματα ασφαλείας, για την προστασία από επαπειλούμενη παραβίαση δικαιωμάτων, ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία ή για την παραβίαση ασφάλειας του leoforeia.gr, των χρηστών του ή του δημοσίου, όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

    5. Σύνδεσμοι προς τρίτους («links»)
Το leoforeia.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς δικτυακούς τόπους, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το leoforeia.gr για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

    6. Αναθεώρηση, ενημέρωση ή διαγραφή προσωπικών πληροφοριών
Οι χρήστες του leoforeia.gr έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν ή να διαγράφουν τις προσωπικές τους πληροφορίες (κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικής                  αλληλογραφίας, περιοχή μόνιμης κατοικίας, φύλο, ημερομηνία γέννησης, προσωπική ιστοσελίδα και άλλα στοιχεία του προσωπικού τους «προφίλ μέλους»), που έχουν καταχωρήσει σε αυτό. Σε περίπτωση ενημέρωσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας απαιτείται ο έλεγχος της εγκυρότητάς της. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε δεν θα είναι δυνατή η χρήση των υπηρεσιών που παρέχει το leoforeia.gr. Τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στις ομάδες συζητήσεων (forums) από τους χρήστες / μέλη του leoforeia.gr, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του leoforeia.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο leoforeia.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε ουδεμία περίπτωση.Εφόσον είναι επιθυμητή η διαγραφή των προσωπικών πληροφοριών που εμπεριέχονται στο λογαριασμό ενός χρήστη (κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και άλλα στοιχεία του προσωπικού τους «προφίλ μέλους» που οι ίδιοι έχουν επιλέξει να καταχωρήσουν) τότε είναι δυνατή η «αδρανοποίηση» του «λογαριασμού» μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος από τον ίδιο τον χρήστη προς τους διαχειριστές μέσω της φόρμας επικοινωνίας με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση της ηλεκτρονικής του ταυτότητας. Αιτήματα για αδρανοποίηση λογαριασμού γίνονται αποδεκτά 30 ημέρες μετά την τελευταία δημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας από τον χρήστη στις σελίδες του leoforeia.gr και εφόσον ο ίδιος δεν έχει παραβεί τους όρους χρήσης του leoforeia. Η διαδικασία της αδρανοποίησης ολοκληρώνεται σε 30 ημέρες περίπου. Αυτές οι καθυστερήσεις είναι απαραίτητες για την αποτροπή των χρηστών από ανέντιμες πράξεις.


11. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του leoforeia.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, όπως αυτό συμπληρώνεται από το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αναιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του leoforeia.gr και του αναγνώστη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)