Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[seleo.gr] Νέο περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Ελεγκτές εγκλώβισαν γυναίκα και την αποκαλούσαν «παλιοσαβούρα»
#1
Μια νέα καταγγελία έφτασε στο Seleo, με ένα απίστευτο περιστατικό μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Το χέρι μιας γυναίκας εγκλωβίστηκε στις πόρτες και οι ελεγκτές την τραβούσαν και την αποκαλούσαν «παλιοσαβούρα».

Ένα περιστατικό που θυμίζει το βίντεο με την κοπέλα να ουρλιάζει και να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο λεωφορείου, μας περιγράφει αναγνώστης του Seleo. Αυτή την φορά, σύμφωνα με τον αναγνώστη, το περιστατικό διαδραματίστηκε στο 78Ν, τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου.

«Ακούστηκαν φωνές και φασαρία, γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω για να δω τι συμβαίνει είδα ότι η προσοχή τους είχε στραφεί σε μια κυρία, η οποία ήταν η μισή μέσα στο λεωφορείο με το χέρι της να έχει κλειστεί έξω από την πόρτα και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην στάση της Ιασωνίδου, να την τραβολογούν κι εκείνη να πασχίζει να βγει» περιγράφει στο Seleo ο αναγνώστης - αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει «Κάποια στιγμή ο οδηγός άνοιξε την πόρτα για να απελευθερωθεί το χέρι της ενώ εκείνη προσπαθούσε να κατέβει και οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ (3 άντρες) να την τραβούν από το μπουφάν και να φωνάζουν, τελικά η γυναίκα μπόρεσε να κατέβει ενώ εκείνοι συνέχιζαν να φωνάζουν και να την βρίζουν χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως "παλισαβούρα"».

Ολόκληρη η καταγγελία του αναγνώστη:

Το περιστατικό που θα περιγράψω παρακάτω έλαβε χώρα την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου (ξημέρωμα Σαββάτου) στη νυχτερινή γραμμή του λεωφορείου 78Ν στη διαδρομή : Αεροδρόμιο προς Τ.Σ. ΚΤΕΛ, μεταξύ 4:30-5:00 π.μ.

Στην επιστροφή μου από τη δουλεία στο σπίτι, ξημερώματα Σαββάτου, έγινα μάρτυρας στο εξής περιστατικό : στο λεωφορείο 78Ν βρισκόταν ελεγκτές του ΟΑΣΘ, σε κάποια στιγμή και ενώ τσακωνόταν με κάποιο νεαρό για τα στοιχεία του, ακούστηκαν φωνές και φασαρία, γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω για να δω τι συμβαίνει είδα ότι η προσοχή τους είχε στραφεί σε μια κυρία, η οποία ήταν η μισή μέσα στο λεωφορείο με το χέρι της να έχει κλειστεί έξω από την πόρτα και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην στάση της Ιασωνίδου, να την τραβολογούν κι εκείνη να πασχίζει να βγει. Κάποια στιγμή ο οδηγός άνοιξε την πόρτα για να απελευθερωθεί το χέρι της ενώ εκείνη προσπαθούσε να κατέβει και οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ (3 άντρες) να την τραβούν από το μπουφάν και να φωνάζουν, τελικά η γυναίκα μπόρεσε να κατέβει ενώ εκείνοι συνέχιζαν να φωνάζουν και να την βρίζουν χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως "παλιοσαβούρα".

Η γυναίκα ήταν γύρω στα 40 και μικροκαμωμένη. Δεν γνωρίζω εάν είχε ή όχι εισιτήριο, ούτε το πως και γιατί ξεκίνησε αυτό το απίστευτο σκηνικό. Όποιος κι αν ήταν ο λόγος πρόκειται για ένα ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΌ γεγονός. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν είπε τίποτα, συμπεριλαμβανομένου και εμού, μέγα λάθος! Φαντάζομαι ότι και οι υπόλοιποι επιβάτες, όπως κι εγώ "πάγωσαν" στη θέα του περιστατικού»

Πηγή
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [seleo.gr] Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς στον Εύοσμο N1Ellinikou 1 3.167 12-04-2016, 01:18 AM
Τελευταία Δημοσίευση: garvanitis
  [thestival.gr] Από τις 20 Απριλίου ιδιώτες ελεγκτές στον ΟΑΣΘ GiannisB 0 2.270 23-03-2015, 10:57 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [seleo.gr]Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με αυτοκίνητο στην Τούμπα GiannisB 0 2.748 28-08-2014, 11:50 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [seleo.gr] Σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα TMantzas 12 19.079 13-01-2014, 06:58 AM
Τελευταία Δημοσίευση: garvanitis

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)