Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newpost.gr] Τέλος στα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας
#1
«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μας έχουν γονατίσει οικονομικά και μας εμπαίζουν διαρκώς», είπε στο LamiaReport, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Χαιρόπουλος.

Διαβάστε την ανακοίνωση διακοπής των μαθητικών δρομολογίων από την ΚΤΕΛ ΑΕ:

«Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας μας, ενημερώνουμε τους μαθητές, τους γονείς και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων, ότι από την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, τα λεωφορεία της εταιρείας ΔΕΝ θα εκτελούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών προς και από τα σχολεία φοίτησής τους.

Η εν λόγω απόφαση βασίζεται στο γεγονός ότι η Πολιτεία για ακόμα μια φορά αθέτησε τις υποχρεώσεις της για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων έναντι της εταιρείας μας.

Δυστυχώς, τόσο η εταιρεία ΚΤΕΛ ΑΕ, όσο και οι αυτοκινητιστές μέτοχοί της, έχουν περιέλθει σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όπως επίσης αδυνατούν να πιστώσουν άλλο το Ελληνικό Δημόσιο».

Πηγή: lamiareport.gr
Απάντηση
#2
Κανονικά θα εκτελούνται και πάλι από αύριο Παρασκευή, 30 Μαρτίου τα μαθητικά δρομολόγια, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί γονείς και μαθητές μάταια περίμεναν στις στάσεις των λεωφορείων τα μαθητικά δρομολόγια.

Σε αρκετές περιπτώσεις ενεργοποιήθηκαν οι δήμοι που με δικά τους αυτοκίνητα προσπάθησαν να διευκολύνουν την κατάσταση, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις λύση στο πρόβλημα έδωσαν οι γονείς που μετέφεραν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε περιοχές όπου τον διαγωνισμό για τη μεταφορά των μαθητών τον έχει αναλάβει το ΚΤΕΛ με υπεραστικά λεωφορεία. Στις άλλες περιοχές που η μετακίνηση των μαθητών γίνεται με αστικά ή τουριστικά λεωφορεία δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsNow] Ηγουμενίτσα: Διακόπτει το ΚΤΕΛ τα μαθητικά δρομολόγια λόγω οφειλών Konstantinos MercedesBenz 0 1.799 08-05-2012, 08:54 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [XanthiPress.gr] Το ΚΤΕΛ Ξάνθης διακόπτει τα μαθητικά δρομολόγια Cmaniac 0 1.869 29-04-2011, 01:32 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [NewPost] Τροποποιήσεις στα δρομολόγια ΚΤΕΛ ενόψει Πασχαλινής εξόδου Konstantinos MercedesBenz 0 1.985 19-04-2011, 07:31 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)