Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Καθημερινή] «Πράσινο φως» για τη δημιουργία υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Κρήτη
#1
Κανονικά θα συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών τη νέα σχολική χρονιά.

Η δημιουργία ενός υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Κρήτη αλλά και η εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών και τη νέα σχολική χρονιά επιβεβαιώθηκαν στη σημερινή συνάντηση του περιφερειάρχη του νησιού Σταύρου Αρναουτάκη με τις νεοεκλεγμένες διοικήσεις των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης μετά το τέλος της σύσκεψης, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα διοικητικά συμβούλια των ΚΤΕΛ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι το μεταφορικό έργο των μαθητών θα συνεχιστεί κανονικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους και μέχρι το τέλος του χρόνου, δεδομένου ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 η σχετική αρμοδιότητα μεταβιβάζεται, όπως προβλέπεται, στους δήμους.

Αναφορικά με το όφελος της πολιτείας στα δύο υπεραστικά ΚΤΕΛ, ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι η σχετική χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί και η καθυστέρηση της πληρωμής οφείλεται σε διαδικαστικούς λόγους.

Σε ό,τι αφορά τη συνένωση των δυο ΚΤΕΛ, ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε άλλη μια φορά ότι, ο στόχος της περιφέρειας είναι η δημιουργία ενός υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Κρήτη, που θα αποβεί προς όφελος του επιβάτη αλλά και του τουριστικού προϊόντος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης Γιάννης Καψανάκης επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία για τη συνένωση προχωράει κανονικά, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης Μανόλης Χαχλιούτης σημείωσε, επίσης, ότι το συντομότερο δυνατό θα υπάρξει ενιαίο ΚΤΕΛ, γιατί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν επιτρέπεται σε ένα νησί να υπάρχουν δύο ξεχωριστοί συγκοινωνιακοί φορείς.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [DigitalCrete.gr] Συγχώνευση ΚΤΕΛ στην Κρήτη Konstantinos MercedesBenz 2 3.306 03-05-2011, 10:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)