Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Γύρισαν την πλάτη τα Τρίκαλα στον Ολυμπιονίκη τους
#1
Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας

[Εικόνα: dc107f232091e914657ac81.jpg]

Με κρεμασμένα στο στήθος τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε στα αγωνίσματα της σκυταλοδρομίας 4x100 μέτρων και στα 100 μέτρα επέστρεψε στα Τρίκαλα, ο 29χρονος Ολυμπιονίκης Θανάσης Ντιρογιάννης.

Για ακόμη μια φορά, ο Θανάσης Ντιρογιάννης πρόσθεσε μετάλλια στην πλούσια συλλογή του αυτή τη φορά από τους αγώνες των Special Olympics 2011, που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Αυτή η σπουδαία επιτυχία δίνει τεράστια ικανοποίηση στον ίδιο και ώθηση ώστε να συνεχίζει να βγαίνει νικητής στην ζωή, αλλά και στους οικείους του, που γέμισαν με περηφάνια για ακόμη μια φορά από τις διεθνείς αγωνιστικές επιτυχίες του.

Δυστυχώς στην υποδοχή του Ολυμπιονίκη βρέθηκαν μόνο η οικογένεια του και η προπονήτριά του Αλεξάνδρα Ψωφάκη αλλά και η κοινωνική λειτουργός του συλλόγου ΑμΕΑ «Η Ελπίδα», Βασιλεία Καρβούνη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας εκπροσώπων της πολιτειακής ηγεσίας που αρκέστηκαν στις χθεσινές συγχαρητήριες επιστολές που κοινοποίησαν με δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Με παράπονο ο Ολυμπιονίκης και η μητέρα αναφέρουν στο trikalanews.gr ότι «Μόνο ο δήμαρχος Τρικκαίων μου έστειλε ένα βιβλίο και δύο DVD ενώ δέχθηκα δια τηλεφώνου τα συγχαρητήρια από στέλεχος του πολιτικού γραφείου της Βουλευτή Τρικάλων Σούλας Μερεντίτη».

Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος Αμέα «Η Ελπίδα» και οι φίλοι του Θανάση Ντιρογιάννη θα διοργανώσουν προς τιμήν του γιορτή στο σπίτι της «Ελπίδας».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Newsbeast.gr] Μεταβίβασαν τις άδειές τους στον πρωθυπουργό Konstantinos MercedesBenz 1 2.268 15-04-2011, 11:34 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Vils

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)