Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 2.2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbeast.gr] Μεταβίβασαν τις άδειές τους στον πρωθυπουργό
#1
Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καφέ-μπαρ για τον αντικαπνιστικό νόμο
Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, 40 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, που διαμαρτύρονται για το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος πήγαν έξω από τη Βουλή και μεταβίβασαν τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, το έκαναν και «με τη βούλα» - κανονικά δηλαδή με συμβολαιογραφική πράξη- και ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό να έχει καλύτερη τύχη στη διαχείριση των καταστημάτων τους, που όπως υποστηρίζουν έπεσαν έξω με την απαγόρευση του τσιγάρου.

Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην «αδιάλλακτη στάση» του πρωθυπουργού στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια, όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Πάγια πρόταση του Συντονιστικού των επαγγελματιών ιδιοκτητών, ήταν να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής σε διαχωρισμό των μαγαζιών σε καπνιζόντων και μη.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Άντε μπράβο δηλαδή και εμείς που καπνίζουμε δεν έχουμε ψυχη??
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBeast.gr] Γύρισαν την πλάτη τα Τρίκαλα στον Ολυμπιονίκη τους Konstantinos MercedesBenz 0 1.634 06-07-2011, 12:00 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)