Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing)
Εξωτερικά το πίσω μέρος των Volvo 8700 έχω παρατηρήσει ότι θυμίζει λίγο τα DAF
Απάντηση
Γενικά αυτά τα καινούρια δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι. Κάτι λέει το Citaro και το MAN σε εμφάνιση. Μέσα όμως, τα περισσότερα παίζει να είναι αναπαυτικά (με καθίσματα όπως στα ΚΤΕΛ, μιας και ήρθαν από εκεί)
Απάντηση
(16-05-2022, 09:23 AM)Konstantinos Έγραψε: Γενικά αυτά τα καινούρια δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι. Κάτι λέει το Citaro και το MAN σε εμφάνιση. Μέσα όμως, τα περισσότερα παίζει να είναι αναπαυτικά (με καθίσματα όπως στα ΚΤΕΛ, μιας και ήρθαν από εκεί)

Τα "καινούρια" δεν έχουν καμία σχέση με τα ΚΤΕΛ. Μας ήρθαν από τα πολλές διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αλβανία κ.α) αλλά κανένα εξ' αυτών από ΚΤΕΛ.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
(16-05-2022, 11:04 AM)nikos1991 Έγραψε: Τα "καινούρια" δεν έχουν καμία σχέση με τα ΚΤΕΛ. Μας ήρθαν από τα πολλές διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αλβανία κ.α) αλλά κανένα εξ' αυτών από ΚΤΕΛ.
Καινούρια δεν είναι σε καμμία περίπτωση. Π.χ στη Γερμανία τα Μερσεντές (10ετίας και), έκαναν ήδη χιλιάδες χιλιόμετρα, για εμάς υποτίθεται είναι κάτι νέο. Τώρα αυτό με τα κτελ δεν το γνωρίζω καλά, απλά θυμάμαι ότι ο ΟΑΣΑ είχε υπογράψει σύμβαση με τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής (νομίζω και άλλων περιοχών), για την κάλυψη περιφερειακών δρομολογίων. 
Δεν είμαι γνώστης, διορθώστε με σε όποια λάθη κάνω.
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
(16-05-2022, 11:27 AM)Konstantinos Έγραψε: Καινούρια δεν είναι σε καμμία περίπτωση. Π.χ στη Γερμανία τα Μερσεντές (10ετίας και), έκαναν ήδη χιλιάδες χιλιόμετρα, για εμάς υποτίθεται είναι κάτι νέο. Τώρα αυτό με τα κτελ δεν το γνωρίζω καλά, απλά θυμάμαι ότι ο ΟΑΣΑ είχε υπογράψει σύμβαση με τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής (νομίζω και άλλων περιοχών), για την κάλυψη περιφερειακών δρομολογίων. 
Δεν είμαι γνώστης, διορθώστε με σε όποια λάθη κάνω.
Για αυτό έβαλα το καινούρια σε "". Τα ΚΤΕΛ έχουν πάρει δικά τους οχήματα και εκτελούν δρομολόγια σε περιφερειακές γραμμές με οδηγούς του ΚΤΕΛ. Η μίσθωση των 300 οχημάτων έγινε από την οσυ η οποία τα κυκλοφορεί με δικούς της οδηγούς. Όλα τα οχήματα ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς κανένα ΚΤΕΛ δεν υπήρχε περίπτωση να αποσύρει/ πουλήσει σε καλή τιμή όχημα 10ετιας.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
Υπάρχει κάνεις που ξέρει τι θα γίνει μετά το τρακάρισμα του LE #6114; Θα έρθει κάποιο για αντικατάσταση, θα επισκευαστεί ή θα είμαστε με -1 όχημα;
Απάντηση
Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό, ότι τα 3πορτα Iveco Crossway άρχισαν να αποκτούν προμετωπιδα και στο πίσω τζάμι. Απλά ακόμα δεν έχουν ρυθμιστεί και δείχνουν αστεράκια ή τίποτα.

Να δούμε πότε θα ρυθμίσουν και αυτές στα 2πορτα, όπου είναι μεγάλα τα γράμματα και κόβονται (πχ το 450 το δείχνει 45, το Ε14 ως Ε1 κλπ).
Απάντηση
Υπάρχει κάπου κάποιος κατάλογος όλων των leasing οχημάτων που κυκλοφορούν;
Απάντηση
(25-01-2023, 03:50 PM)argy Έγραψε: Υπάρχει κάπου κάποιος κατάλογος όλων των leasing οχημάτων που κυκλοφορούν;
Όταν λες κατάλογο, εννοείς τους αριθμούς και τους τύπους λεωφόρων?
Απάντηση
(25-01-2023, 05:21 PM)Man Lion\s city Έγραψε: Όταν λες κατάλογο, εννοείς τους αριθμούς και τους τύπους λεωφόρων?
Με τους αριθμούς ανά μοντέλο, ακριβώς. Κατάφερα εν τέλει και έφτιαξα έναν πρόχειρο με στοιχεία που συνέλλεξα από αυτό το thread.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)