Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
#71
(22-08-2018, 02:05 PM)ecoj Έγραψε: Πέτυχα σήμερα ελεγκτές στο 703 στη GN #449. Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω ελεγκτές από τότε που εφαρμόστηκε η είσοδος από την πρώτη πόρτα.

Και πώς έγινε ο έλεγχος των εισιτηρίων; Φαντάζομαι θα είχαν κάποιο ειδικό μηχανάκι που διάβαζε τις κάρτες και τα εισιτήρια και έδειχνε αν έχει γίνει ακύρωση ή όχι.
Απάντηση
#72
(23-08-2018, 07:38 PM)Giannis Έγραψε: Και πώς έγινε ο έλεγχος των εισιτηρίων; Φαντάζομαι θα είχαν κάποιο ειδικό μηχανάκι που διάβαζε τις κάρτες και τα εισιτήρια και έδειχνε αν έχει γίνει ακύρωση ή όχι.

Ναι! Αν και μπήκα την ώρα που έβγαιναν οπότε δε με έλεγξαν εμένα.
Απάντηση
#73
Μόλις πριν λίγο άκουσα μια κυρία στα Σπάτα, που έλεγε ότι μπήκε ελεγκτής στο 319 στο Εκπτωτικό χωριό περίπου ίδια ώρα. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει γιατί εγώ αυτές τις ώρες κοιμάμαι... αλλά βράδια, έχω να δω χρόνια ελεγκτή.

Μαντεύω ότι από δω και μπρος θα μπαίνουν κατά το πρωί-μεσημέρι... αλλά στα Σπάτα ρε φίλε; Στα 304-305 αλλά και 319 ως ένα βαθμό, γίνεται χαμός από πιτσιρικαρία που κάνει χαβαλέ (στο πίσω μέρος κυρίως). Αυτά βέβαια το βράδυ, το πρωί δε ξέρω τι γίνεται.
Απάντηση
#74
Τέλειωσαν οι διακοπές του Αυγούστου και βγήκαν παγανιά προφανώς!
Απάντηση
#75
Και πάλι, ελεγκτή σε λεωφορείο και σε τρόλεϊ έχω να δω από το 2015!!!! Σε μέτρο έχω δει μερικές φορές να την στήνουν στις κυλιόμενες κυρίως στους κομβικούς σταθμούς. Αλλά αυτό γινόταν πριν μπουν οι μπάρες.

Τέσπα... βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα. Να δω ελεγκτή σε νυχτερινή γραμμή να γελάσουμε.
Απάντηση
#76
(23-08-2018, 07:26 PM)NightLine Έγραψε: Χμμ... μάλιστα. Και πάλι πιάνετε για πρωί. Οι ελεγκτές παίρνουν έξτρα λεφτά από τα πρόστιμα. Έτσι μου έχουν πει δηλαδή... οπότε θα προτιμήσουν τις πρωινές ώρες που μπαίνει η "καλή κοινωνία" όπως είπα. Διότι αν πιάσουν ένα άτομο χωρίς εισιτήριο, τότε η "καλή κοινωνία" θα κάνει κερκίδα στον ελεγκτή.

Αν ο ελεγκτής όμως μπει σε κανένα νυχτερινό δρομολόγιο τύπου 11, Χ14... τότε το πιθανότερο είναι να νομίζουν ότι ο ελεγκτής κάνει φάρσα, και να λυθούν όλοι στα γέλια.

Οι ελεγκές δεν παίρνουν έξτρα λεφτά από τα πρόστιμα. Καταργήθηκε με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από το 2016.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#77
(24-08-2018, 01:47 AM)nikos1991 Έγραψε: Οι ελεγκές δεν παίρνουν έξτρα λεφτά από τα πρόστιμα. Καταργήθηκε με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από το 2016.

Προμήθεια από τα πρόστιμα (50%) έπαιρναν μόνο οι εθελοντές-ελεγχτές που ήταν υπάλληλοι της Ο.ΣΥ. κυρίως οδηγοί οι οποίοι έκαναν ελέγχους εκτός ωραρίου. Αυτοί καταργήθηκαν την 29η Ιουνίου του 2015 (ημέρα εφαρμογής των capital controls).
Απάντηση
#78
Ελεγκτής στο Α5, τώρα αυτή τη στιγμή. Και δε μοιάζει καθόλου με ελεγκτής πλάκα πλάκα (ξυρισμένο κεφάλι, σκουλαρίκι, κτλ)
Απάντηση
#79
Έλεγχος εισιτηρίων στο 040 σήμερα το πρωί στις 6:30... Προφανώς το έβλεπαν στον ύπνο τους...
Απάντηση
#80
Αστεία πράγματα, για να γελάνε τα παιδιά. 25 Μαρτίου, έλεγχος σε τρόλεϊ. Ένα νεαρό ζευγάρι πιάνεται χωρίς εισιτήριο. Ξέρετε τι τους είπαν οι ελεγκτές; "Χρόνια πολλά". Και αυτοί πληρώνονται, από εμάς που έχουμε εισιτήριο, για να λένε στους τζαμπατζήδες "χρόνια πολλά". Σε εμάς που πληρώνουμε την αργομισθία τους, τη βολτούλα και το χαζολόγημα, γιατί δουλειά δεν έκαναν, ούτε ευχαριστώ δεν μας είπαν.

Ουστ κοπρόσκυλα!
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)