Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Το νέο πιθανόν Νο18 σε γνωστό συνεργείο της Πάτρας. ΜΑΝ Α21 με την ανανεωμένη έκδοση (facelift).
Απάντηση
Θα κάνω 1 ερώτηση που την είχα ξανακάνει πριν από λίγες εβδομάδες που μου είχατε πει ότι δεν ξέρετε ακόμα αν τα άλλα 2 12μετρα σιτάρο αντικαταστήσουν κάποια λεωφορεία η κάνουν επέκταση στόλου. Μήπως έχουμε νεότερα για τα άλλα 2 12μετρα σιτάρο δηλαδή αν έχουν πάρει πινακίδες, αριθμό παρμπριζ κλπ?
Απάντηση
(18-09-2018, 10:40 PM)Marios mersedes Έγραψε: Θα κάνω 1 ερώτηση που την είχα ξανακάνει πριν από λίγες εβδομάδες που μου είχατε πει ότι δεν ξέρετε ακόμα αν τα άλλα 2 12μετρα σιτάρο αντικαταστήσουν κάποια λεωφορεία η κάνουν επέκταση στόλου. Μήπως έχουμε νεότερα για τα άλλα 2 12μετρα σιτάρο δηλαδή αν έχουν πάρει πινακίδες, αριθμό παρμπριζ κλπ?

Τσου..
Απάντηση
Μου φαίνεται λίγο χλωμη η περαιτέρω επέκταση του στόλου οπότε εκτιμώ πως τα 2 citaro θα αντικαταστησουν 2 λεωφορεία τα οποία αναμένεται να κοπούν λόγο ηλικίας ή να λήξει η ασφάλεια τους.. Φυσικά πρόκειται για πρωσοπικες εκτιμήσεις χωρίς να γνωρίζω κάτι επίσημο!
Απάντηση
Το Νο61 είναι μοντέλο 2001.Η νομοθεσία πλεον επιτρέπει να φέρνουν έως και 18 ετών. Σε λίγο όπως το πάνε θα το έχουμε άνευ ηλικίας.
Απάντηση
Άνευ ηλικίας σημαίνει να φέρνουν οχήματα ακόμα και 27 ετών να είναι?
Απάντηση
(19-09-2018, 11:56 PM)Marios mersedes Έγραψε: Άνευ ηλικίας σημαίνει να φέρνουν οχήματα ακόμα και 27 ετών να είναι?

Όπως πάει η κατάσταση τι 18 τι 20..Δε νομίζω να πάρουν και 27 χρόνων.. Το ΦΕΚ για την αλλαγή των ορίων ηλικίας των αστικων λεωφορείων.


https://www.e-nomothesia.gr/law-news/dem...-2018.html
Απάντηση
Σήμερα επισκέφτηκα ξανά το αμαξοστάσιο για να δω τι γίνεται με τα άλλα 2 Citaro. Λοιπών στο 1 έχει μπει η βάση που θα υποδεχτεί την πινακίδα κυκλοφορίας οπότε παίζει μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρει πινακίδες. Στο άλλο ακόμα δεν έχει μπει τίποτα. Επίσης είδα το παλιό Νο61 παρατημένο στο κάτω μέρος του αμαξοστασίου και δίπλα του είδα 1 νταλίκα GN αλλά όχι την 109 μία άλλη η οποία πριν από λίγους μήνες δεν είχε ούτε καθίσματα ούτε τζάμια οπότε μάλλον κάτι παίζει να γίνει και σε αυτό το λεωφορείο.
Απάντηση
(24-09-2018, 10:40 PM)Marios mersedes Έγραψε: στο κάτω μέρος του αμαξοστασίου και δίπλα του είδα 1 νταλίκα GN αλλά όχι την 109 μία άλλη η οποία πριν από λίγους μήνες δεν είχε ούτε καθίσματα ούτε τζάμια οπότε μάλλον κάτι παίζει να γίνει και σε αυτό το λεωφορείο.

Γιατί τώρα την είδες με καθίσματα και τζάμια; Αν την είδες τότε πιθανόν να βγει αφού βρήκαν ευκαιρία και με την αύξηση του ορίου ηλικίας θα μπορέσει να ταξινομηθεί..Επίσης ο υποτιθέμενος Αλέξανδρος με το μόνο λάστιχο δεν είναι παρά άλλος από το 95 ο οποίος βάφτηκε και θα κυκλοφορήσει με νέο λουκ. Έχει έρθει και ανά άλλο σιτάρο το οποίο πιθανόν να αντικαταστήσει το Νο8.
Απάντηση
(25-09-2018, 09:30 PM)patrinos Έγραψε: Έχει έρθει και ανά άλλο σιτάρο το οποίο πιθανόν να αντικαταστήσει το Νο8.

Καιρός ήταν... Αφού άντεξε και δεν σκόρπισε τόσα χρόνια χαλάλι του...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)