Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ υπάρχει ένα 12μετρο Σιτάρο..Πιθανόν θα αντικαταστήσει το Νο3 (πρώην ΟΑΣΘ) το οποίο είναι πολύ χρέπι. Οι Βεργίνες ζουν και βασιλεύουν. Αυτά βλέπω να κόβονται από ηλικία και μόνο..Τα αθλιοτέρα οχήματα που κυκλοφορούν..
Απάντηση
Ακόμα δεν έχουν βάλει στο site του Αστικού Κτελ Πάτρας το χάρτη με τις διαδρομές του για να βλέπει ο κόσμος από ποιους δρόμους περνάει το αστικό στην Πάτρα.
Απάντηση
(12-09-2017, 01:41 PM)mercedes1988 Έγραψε: Ακόμα δεν έχουν βάλει στο site του Αστικού Κτελ Πάτρας το χάρτη με τις διαδρομές του για να βλέπει ο κόσμος από ποιους δρόμους περνάει το αστικό στην Πάτρα.
Εδω δεν εχουν βαλει τα δρομολογια της νεας γραμμης που γινονται με τα σπριντερακια αν εξακολουθει να υπάρχει βεβαια γιατι τα απογευματα ειναι μεσα και τα 2 θα βαλουν ολοκληρους χαρτες..Τους βλεπει καποιος απο την εφαρμογη patras bus..
Απάντηση
Τελικά τα 2 βανάκια πήραν αριθμό παρμπρίζ 28 & 32 στη θέση των κενών τα οποία ποτέ δεν ξαναβγήκαν σε κυκλοφορία το καθένα για διαφορετικό λόγο. Επίσης εκτός από το 12μετρο σιτάρο έχει έρθει και μία σιταρονταλίκα. Εκτιμώ ότι έως τέλος του έτους θα ξέρουμε ποια θα αντικαταστήσουν δηλαδή ένα από τα 3 ή 75 Αλεξανδράκια με πιθανό το πρώτο το οποίο είναι παρατημένο και μία από τις νταλίκες 94, 95, 96 και 98.. Εως τώρα η αντικατάσταση είναι με τη σειρά (37, 77) πιθανόν να είναι η 94 αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
Απάντηση
Το πρωην Νο43 Βόλου ειναι το νυν Νο62 της Πάτρας..Η αλλαγή εχει γίνει εδω και καιρό και μπορεί να πλησιάζει και χρονο..Δεν εγινε καν αντιληπτό αφού το τριπορτο ΜΑΝ αλλάχτηκε με νεότερο τριπορτο ΜΑΝ..
Απάντηση
Το 12μετρο σιτάρο είναι ετοιμο για να κυκλοφορήσει..Πιθανόν θα αντικαταστήσει το Αλξανδράκι Νο3..Αναμένουμε..
Απάντηση
Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί σπριντερ στη γραμμή Νο18 Πάτρα - Νέο Λιμάνι. Η γραμμή αυτή κόσμο δεν έχει..Χάθηκε να μπει ένα μίντι από ότι το σπρίντερ..Τα σπρίντερ ας δρομολογηθούνε στα τοπικά της γραμμής Νο7, σε κάποια από τα άγονα παρακαλάδια της γραμμής Νο6 (π.χ. Βούντενη) ή και στη γραμμή Νο4 που το μίντι ζορίζεται από τους στενούς και ανηφορικούς δρόμους. Αγνοείται και η τύχη της γραμμής Νο6 Άνω Προάστειο-Πάτρα της οποίας τα δρομολόγια περιορίστηκαν μόνο τα πρωινά έως και το μεσημέρι και δεν υπάρχουν στην σελίδα του αστικού ΚΤΕΛ..
Απάντηση
Και τα 2 citaro (τυπικό & αρθρωτό) έχουν πάρει πινακίδες..Δεν αποκλείεται ήδη να κυκλοφορούν.. Το Νο3 (Αλεξανδράκι) είναι το ένα το άλλο πιθανόν το Νο94 (Αλέξανδρος)
Απάντηση
Η νέα σιταρονταλίκα με αριθμό κυκλοφορίας ΑΖΗ-8599 έχει ηδη βγει στους δρόμους και βολτάρει..Να δούμε ποια από τις 94,95,96 και 98 αντικατέστησε
Απάντηση
Οι Αλέξανδροι 94 & 95 κυκλοφορούν κανονικά..Απομένουν οι Αλέξανδροι 96 και 98 να μαθουμε ποιος ακόμα κυκλοφορεί.. Το 12μετρο σιτάρο αναμένουμε να κυκλοφορήσει με αριθμό κυκλοφορία ΑΖΗ-8393..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 Επισκέπτης (ες)