Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 3.8 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο,τι να ναι..
(27-11-2013, 05:21 PM)N1Ellinikou Έγραψε: Σε αυτό συμφωνώ 100%.

Εγώ όμως αναρωτιέμαι κάτι άλλο. Γιατί ο Δήμος Ηλιούπολης δε βάζει τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας να κάνουν μαθητικά δρομολόγια τα πρωινά και τα μεσημέρια? Για παράδειγμα ο Δήμος Ελληνικου-Αργυρούπολης βάζει κάθε μέρα πρωί-μεσημέρι πουλμαν να κάνουν τα δρομολόγια ''συνοικίες-σχολεία'' και ''σχολεία-συνοικίες''. Κατι αντίστοιχο δεν μπορεί να κάνει και η Ηλιούπολη, έτσι ώστε να μην απασχολούνται οι τακτικές αστικές συγκοινωνίες με ''μαθητοκαταστάσεις'' και ότι αυτό συνεπάγεται?

Μέχρι το '11-12 που τελείωσα εγώ, υπήρχαν λεωφορεία του Δήμου, αλλά έφταναν στα Πολυκλαδικά στις 8 παρά, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν το 216 (πλέον 155). Τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει και αν έχουν διατηρηθεί τα δρομολόγιά.

Να επισημάνω πως η τροποποίηση που είχε γίνει πριν 2 χρόνια στο 216, ώστε να βγαίνει Βουλιαγμένης μέσω Εθν. Μακαρίου και οχι μέσω Σοφ. Βενιζέλου και Πύρρωνος, έγινε για την εξυπηρέτηση των μαθητών των Πολυκλαδικών.
Απάντηση
(12-12-2013, 10:57 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Ξεχνάς ότι έχουμε διαβάσει και πολύ χειρότερα... (βλ. 732 "Κολιάτσου - Παγκράτι") : P

Πας μακριά...
Quiz: Πόσοι είναι οι επιβάτες του IC53 που εκτροχιάστηκε;; Wink
Α) 120
Β) 230
Γ) 150
Δ) 153
Τα νούμερα δεν τα έβγαλα από την κούτρα μου, έχουν δημοσιευτεί όλα τα παραπάνω σε δημοσιογραφικά sites.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
Επειδή μέρες γιορτών είναι, ας αποφεύγουμε λίγο το κράξιμο! Γι' αυτό, θα παρουσιάσω απλά και τις δικές μου προτάσεις για νέες γραμμές του ΟΑΣΑ, εκπνεόμενος κι από τις προτάσεις στο γνωστό group, χωρίς να κριτικάρω τις ήδη κατατεθειμένες.

Έχουμε και λέμε:
- 238 / ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ: Μια εξπρές γραμμή που εμπνευστήκαμε με τον nikos1991, η οποία θα έχει συγκεκριμένες στάσεις (τις έχουμε αποφασίσει ήδη).
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ - ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Προσωπικά τη χρειάζομαι για να μπορώ να εξυπηρετούμαι, χωρίς να αλλάζω συγκοινωνίες. Εξπρές γραμμή, με στάσεις στο Metro Mall, στη Δάφνη, στα Κανάρια, στο Νησάκι και στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, όπου και θα αναστρέφει.
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ: Και αυτή εξυπηρετική σαν γραμμή.
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΘΗΣΕΙΟ - ΣΤ. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Και αυτή χρήσιμη, γιατί άνθρωποι είμαστε, θέλουμε και τη διασκέδαση ρε αδερφέ.

Για τα δρομολόγια θα σας πω σε λίγο, γιατί τα επεξεργάζομαι ακόμη.

Ανοιχτός σε άλλες προτάσεις για να τις δώσουμε στον ΟΑΣΑ!

Άντε και καλά μυαλά! Tongue
Απάντηση
(26-12-2013, 05:39 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: - 238 / ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ: Μια εξπρές γραμμή που εμπνευστήκαμε με τον nikos1991, η οποία θα έχει συγκεκριμένες στάσεις (τις έχουμε αποφασίσει ήδη).

Τραβήχτε την μεχρι Α/Σ Ελληνικού γιατί θελω κι εγώ να πηγαίνω Παν/πολη για πρωινό jogging.

Επίσης, θέλω άμεση επαναφορά του 155 στο κέντρο. Αφετηρία το Α/Σ, τέρμα στη Μασσαλίας (για να μη κουράζομαι). Συχνότητα ανα... όποτε θέλω εγώ (θα του σφυρίζω και θα 'ρχεται!)

Tongue
Απάντηση
(26-12-2013, 05:50 PM)N1Ellinikou Έγραψε: Τραβήχτε την μεχρι Α/Σ Ελληνικού γιατί θελω κι εγώ να πηγαίνω Παν/πολη για πρωινό jogging.

Επίσης, θέλω άμεση επαναφορά του 155 στο κέντρο. Αφετηρία το Α/Σ, τέρμα στη Μασσαλίας (για να μη κουράζομαι). Συχνότητα ανα... όποτε θέλω εγώ (θα του σφυρίζω και θα 'ρχεται!)

Tongue

Πες τα κι έγιναν! Tongue
Απάντηση
Εγώ θέλω μία γραμμή 666 ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ - ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! 
Εννοείται με συνδυασμό Solaris 18 και Citelis! 
Απάντηση
(26-12-2013, 06:47 PM)ecoj Έγραψε: Εγώ θέλω μία γραμμή 666 ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ - ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! 
Εννοείται με συνδυασμό Solaris 18 και Citelis! 

Που θα πας με τέτοιο αριθμό αγορί μου; Tongue
Απάντηση
(26-12-2013, 07:22 PM)'marios.ilioupoli' Έγραψε: Που θα πας με τέτοιο αριθμό αγορί μου; Tongue

 
Στο δ....ο [img]images/smilies/angel.gif[/img]


 
Απάντηση
Ρε trollers του διαδικτύου, η 238 είναι άκρως βιώσιμη γραμμή και σηκώνει και μια επέκταση μέχρι το Α/Σ Ελληνικού - διαμέρισμα φιλέτο του Ν1. Επίσης η γραμμή Καλλιθέα - Ζωγράφου με αριθμό 239 (επειδή είχε πολύ επιτυχία ο προκάτοχος Ακαδημία - Ζωγράφου Δ') είναι μια γραμμή που χρειάζεται Solaris 18 ανά 3' για σηκώσει το ευρύ επιβατικό κοινό. Τέλος η 155 θα έκανε Αφετηρία στη Μασσαλίας αλλά φοβάμαι μη σκάσει κανένα λάστιχο με τόσες συριγγες.
Σήμερα είχα τη χαρά να καταγράψω όλα τα οχήματα του 235, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, μιλάμε για δύσκολη και χρονοβόρα καταγραφή!!!!
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
(28-12-2013, 11:37 PM)nikos1991 Έγραψε: Έχουμε και παράρτημα της ΕΜΥ στο forum??? [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

Δηλαδή μόνο εσείς θα έχετε το προνόμιο των πολύπλευρων γνώσεων; :-P
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)