20-10-2025, 11:12 PM
(20-10-2025, 10:21 PM)kostas720 Έγραψε: Τέτοια σκηνικά με ''τεμπέληδες'' οδηγούς μου έχουν συμβεί πολλές φορές. Καθημερινή Θερινού 1 φέτος τον Ιούνιο , κατεβαίνω Σταθμό Λαρίσης για να πάρω το μοναδικό Ν2 στην Αθήνα , το οποίο τυχαίνει να είχε δρομολογηθεί στη γραμμή Β15. Στον Σταθμό Λαρίσης είχε φτάσει το Ν2 με κλειστές πόρτες και περιμένω και εγώ στην στάση που ξεκινάνε ΑΒ15. Φτάνει η ώρα που ξεκινάει το δρομολόγιο , όμως ο οδηγός βάζει προμετωπίδα ''Υπηρεσιακό'' και φεύγει κενός χωρίς λόγο αφού κάποια καθυστέρηση δεν είχε. Έπειτα πήρα το Α15 που ξεκίνησε μετά από 5 , το οποίο μάλιστα ήταν και Λιοσιώτικο Agora S , με την ιδέα να προλάβω την αναχώρηση από το Παλατάκι. Πήγα λοιπόν στο Παλατάκι , περιμένω στη στάση επί της Λ. Αθηνών προς Σταθμό Λαρίσης , ξεκινάει στην ώρα του πάλι το Β15 , όμως ο οδηγός αποφάσισε να φύγει κενός για ακόμη μια φορά , χωρίς εμφανή λόγο. Απ' ότι κατάλαβα μετά πήγαινε κενός όλο το απόγευμα. Γιατί τέτοιοι άνθρωποι που αρνούνται να προσφέρουν υπηρεσία να πληρώνονται κανονικά? Γιατί να μην υπάρχει κάποιος έλεγχος στους οδηγούς και να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ευτυχώς οι περισσότεροι είναι φυσιολογικοί
Αυτό είναι η πράγματι θλιβερό, ωστόσο στο συμβάν που είπα εγώ δεν αποκλείεται να κολλησε κάπου και με διαφορά 15 λεπτών μεταξύ των δρομολογίων δεν είναι δύσκολο να σε φτάσει το προηγούμενο.