09-06-2025, 11:23 AM
Δεν ξέρω αν ήταν θέμα μόνο προγράμματος Κυριακής και το εικόνα υπήρχε σε άλλες γραμμές του λεκανοπεδίου αλλά έχω να τονίσω δύο περιστατικά που πιστεύω ότι αξίζει να αναφερθούν. Αφετηρία λεωφορείων 810/06/07/09/14 το 814 μεσημέρι ερχόταν 7:15 και τα υπόλοιπα και 45 ! Κενό 30' μέσα στην ζεστή. Επίσης απόγευμα προς βράδυ πέρα ότι το 810 ερχόταν μόνο προς Κορυδαλλό σε 20' αναμονή στη. Ελευθερίας επειδή έγινε περιστατικό όπου κόλλησε λόγω παρκαρισμενου ξέσπασε καυγάς με τους επιβάτες και σε σχόλια λεγόταν ότι περιμένουν 30 ώρα τίποτα δεν περνάει το 806 είναι εξαφανισμένο από απόγευμα. Συγκεκριμένα κυρία είπε ήρθα από το αεροδρόμιο και δεν μπορώ δλδ από το μέτρο του Κορυδαλλού να πάω σπίτι μου !!! Οπότε το θέμα είναι πιστεύω που καλό θα ήταν να τεθεί ότι με βάση το τι αντιμετωπίζει ο οργανισμός ή να μειωθούν τα τελευταία δρομολόγια από 11 στης 10 ή τουλάχιστον με διάφορα ανά 20-30' για αρχή μέχρι προσαρμογής του κόσμου ή να επεκταθουν τα δρομολόγια από 15' σε 20-25' ώστε τουλάχιστον να έχουμε ποιο σταθερά δρομολόγια και όχι να χάνονται κάθε λίγο στην τηλεματική... Επίσης συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία που έδειξε και για το πώς το διαχειριστηκε παρά το βάρος ευθύνης που σήκωσε που δεν του αναλογεί και του φόρτωναν διαφορά οι επιβάτες..