21-04-2025, 11:11 PM
(21-04-2025, 04:13 PM)Crabman Έγραψε: Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον στην τηλεματική στις γραμμές του αεροδρομίου ως στάση αφετηρίας από το αεροδρόμιο να αναγράφεται το επίπεδο αφίξεων και όχι το επίπεδο αναχωρήσεων; Υποτίθεται τα οχήματα και των 4 γραμμών κάνουν αποβίβαση στην ενιαία στάση στο επίπεδο των αναχωρήσεων και κάνουν (μάλλον κενά) τον κύκλο για να κατέβουν στο επίπεδο των αφίξεων όπου σταθμεύουν στην ξεχωριστή στάση της κάθε γραμμής μέχρι να αναχωρήσουν.Αυτό είχε συμβεί πέρσι τον Μάιο όταν είχα μπει στο Χ97.Είχε ξεκινήσει 18:05 από Αεροδρόμιο και λόγω πολλής κίνησης στην Ευελπίδων και Βουλιαγμένης είχε φτάσει 19:25 στο Ελληνικό.Επιβιβάστηκα εγώ και άλλη μία επιβάτης και από εκεί δεν είχε μπει κανένας άλλος μέχρι το Αεροδρόμιο.Αφού,μπήκαμε εθνική μου λέει ο οδηγός (μιας και καθόμουν μπροστά) να πάω να ρωτήσω την επιβάτιδα που θα κατέβει λόγω επειδή έπρεπε 20:10 να ξεκινήσει το επόμενο δρομόλογιο.Τέλος πάντων στο τέρμα ήθελε να κατέβει όπως και γω.Για να μη μακρυγορώ μας κατέβασε απευθείας κάτω στο επίπεδο αφίξεων φθάνοντας 20:09 εκεί.Τότε είχα μπει στο crossway στο #6254
ΥΓ. Βέβαια έχει τύχει να δω να κάνουν αποβίβαση απευθείας κάτω στο επίπεδο των αφίξεων αλλά αυτό μπορεί να εξαρτάται από άλλους παράγοντες πχ τις κυκλοφορίες συνθήκες ή τις καθυστερήσεις/συχνότητες, καθώς δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η "τακτική" μιας και η στάση στις αναχωρήσεις πάνω υπάρχει ακόμα και είναι σωστό και εξυπηρετικό το να υπάρχει και να λειτουργεί.