10-07-2024, 06:49 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 10-07-2024, 06:49 PM από Aggele. Edited 1 time in total.)
(09-07-2024, 08:43 AM)Mrtrolleibus Έγραψε: Θα έρθουν και χειρότερες μέρες ... Θα δεις από Σεπτέμβριο... Θα έχουν λεωφορεία και δεν θα υπάρχουν οδηγοί να τα πάνε ... Η κυβέρνηση έχει απαξιώσει τελείως τις συγκοινωνίεςΕγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι στα πλαίσια σύνδεσης με τα μέσα σταθερής τροχιάς μετά την ανάπτυξη του μετρό είναι τελείως λάθος όπως και ότι πολιορκήθηκε όποιος ελεύθερος χώρος με αποτέλεσμα τα κυκλικά δρομολόγια. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο και εάν εξετάζεται πο το νέο σχέδιο του ΟΑΣΑ αλλά πρέπει να ξανα επιστρέψουν οι κορμοί ή τουλάχιστον κάποιες πρώην γραμμές προο σημερινού δυκτιου μετρό. Φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται να περνούμε λεωφορείο για να πάμε στο μετρό και όχι για να πάμε εκεί που θέλουμε. Κύριο παράδειγμα μου είναι το Β/Γ18 οι περισσότεροι που το χρησιμοποιούσαν ήθελαν μια απευθείας σύνδεση με την Αθήνα και όχι!!! Έναν έξτρα χρονο για να τους κουβαλάνε στην Νίκαια ή στον Κορυδαλλό .