10-03-2024, 09:27 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 10-03-2024, 09:28 PM από Leon377. Edited 1 time in total.)
Λίγα λόγια για το Χ7. Πήρα το δρομολόγιο των 19.36. Το 19.24 δεν έγινε. Ναι ξέρω δεν είναι κατάλληλη ώρα αφού λίγος κόσμος κυκλοφορεί αλλά το γράφω για να υπάρχει
-9 λεπτά στο φανάρι στην Μαρίνα Αλίμου για να βγει Ποσειδώνος
-6 άτομα πήραμε από στάσεις του καλαμακιου και 2 από παλαιό αεροδρόμιο
-Κάναμε στάση 2η Γλυφάδας παρότι δεν είναι στην λίστα των στάσεων
-Χ7 από αντίθετη κατεύθυνση πήγαινε με ένα άτομο. Χ7 που πήρα εγώ έφυγε από Γλυφάδα με ένα άτομο. Επόμενο Χ7 από Γλυφάδα πήρε μηδέν άτομα
-Οδηγός πήγαινε πολύ σιγά στην Ποσειδώνος δε ξέρω αν είναι επειδή είναι πρώτη μέρα ή επειδή δε ξέρει ότι η Ποσειδώνος είναι για γκάζια. Σχεδόν εμπόδιζε την κυκλοφορία τόσο αργά που πήγαινε
-προς μεγάλη μου έκπληξη κανείς δεν σταμάτησε το Χ7 στη κεντρική στάση της πλατείας Γλυφάδας όπου δεν σταματάει
Μεγάλο φάουλ που δεν σταματάει εκεί
-9 λεπτά στο φανάρι στην Μαρίνα Αλίμου για να βγει Ποσειδώνος
-6 άτομα πήραμε από στάσεις του καλαμακιου και 2 από παλαιό αεροδρόμιο
-Κάναμε στάση 2η Γλυφάδας παρότι δεν είναι στην λίστα των στάσεων
-Χ7 από αντίθετη κατεύθυνση πήγαινε με ένα άτομο. Χ7 που πήρα εγώ έφυγε από Γλυφάδα με ένα άτομο. Επόμενο Χ7 από Γλυφάδα πήρε μηδέν άτομα
-Οδηγός πήγαινε πολύ σιγά στην Ποσειδώνος δε ξέρω αν είναι επειδή είναι πρώτη μέρα ή επειδή δε ξέρει ότι η Ποσειδώνος είναι για γκάζια. Σχεδόν εμπόδιζε την κυκλοφορία τόσο αργά που πήγαινε
-προς μεγάλη μου έκπληξη κανείς δεν σταμάτησε το Χ7 στη κεντρική στάση της πλατείας Γλυφάδας όπου δεν σταματάει
Μεγάλο φάουλ που δεν σταματάει εκεί