21-09-2023, 05:08 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 21-09-2023, 05:15 PM από MitsosDaBest. Edited 5 times in total.)
(21-09-2023, 01:15 PM)Larioupol Έγραψε: Καταλαβαίνω ότι επειδή είναι απεργία τα δρομολόγια επηρεάζονται, αλλά θα μπορούσε να γίνει μια υποτυπώδης οργάνωση
Προτιμότερο γνώμη μου θα ήταν ίσως να μη λειτουργούσαν καθόλου τα λεωφορεία σήμερα να γνώριζε μια και καλή ο κόσμος πως θα μετακινηθεί
Συμφωνώ. Βλέπεις δρομολόγια να φεύγουν κάθε 10-15' και μετά 1 ώρα κενό. Αντί να το μοιράσουν σε 30'. Θα έπρεπε επίσης να συνεννοηθούν μεταξύ τους τι θα λειτουργήσει και τι όχι, όχι να ψάχνονται στις 10 το βράδυ και ο κόσμος να μην ξέρει τι θα κάνει (μάλλον τους επιβάτες μας έχουν χ€σμ€νους).
Υ.Γ. Την είχα "πατήσει" κι εγώ σε παλιότερη απεργία, όταν εργαζόμουν στο Μέγαρο του ΟΤΕ. Ήμουν έτοιμος να δηλώσω ασθένεια, βλέπω όμως ότι θα λειτουργήσουν τα λεωφορεία και λέω ΟΚ, κάπως θα στριμωχτώ και θα πάω Μαρούσι. Τελικά το πρωί της απεργίας είχε δύο οχήματα στο 550 και ένα ολόκληρο στο Α7. Έβλεπα 50 άτομα στον Ερυθρό να προσπαθούν να μπουν στο μοναδικό Α7, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο και γελούσα. Από τότε ξέρω τι θα συμβεί και δεν την έχω "πατήσει" ξανά... Καλύτερα όπως λες να μην έβγαιναν καθόλου τα λεωφορεία. Ίσως να λειτουργούσε μόνο το Μετρό (γραμμές 2&3) και ο Προαστιακός, έστω 8:00-21:00.