11-06-2023, 07:30 PM
(10-06-2023, 06:43 PM)Leon377 Έγραψε: Είδα το Χ80 εντελώς άδειο στη Συγγρού προς Σύνταγμα. Κάθε χρόνο επιτυχία αυτή η γραμμήΤο Χ80 είναι μια από τις πιο πετυχημένες γραμμές. Χρειάζεται όμως να λειτουργεί από ειδικό καθεστώς, όχι με κανονική δρομολόγηση και ωράρια, όπως στείρα την λειτουργεί η ΟΣΥ.
Όταν δεν έχει κρουαζιεροπλοια στον Πειραιά, δεν θα έπρεπε να λειτουργεί καθόλου αρχικά. Επίσης, το ωράριο λειτουργίας θα έπρεπε να προσαρμόζεται στις αναχωρήσεις των κρουαζιεροπλοιων. Όταν πχ έχει 2 καράβια που φεύγουν 1630 (με επιβίβαση των επιβατών έως τις 1500), δεν υπάρχει λόγος το Χ80 να κυκλοφορεί έως το βράδυ.
Αντιθέτως, ημέρες που λειτουργούν και οι 3 πυλες του ΟΛΠ, θα έπρεπε να έχει ακόμα πιο ενισχυμένα δρομολόγια, καθώς πραγματικά ο κόσμος δεν σηκώνεται.
Φυσικά, το Δημόσιο δεν το ενδιαφέρει ιδιαίτερα και έτσι ο κάθε ιδιώτης (καλά κάνει και) κάνει πάρτι...
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''