16-05-2023, 04:35 PM
(16-05-2023, 03:06 PM)Mrtrolleibus Έγραψε: Και καταλήγω εκεί που είχα πει και σε προηγούμενη απάντηση ότι δεν βρίσκουν ούτε τα ΚΤΕΛ οδηγούς ,για αυτό δεν εκτελούν τις δέκα από τις δώδεκα γραμμές που έχουν πάρει από 1η Φλεβάρη ...έχουν περάσει τρειαμιση μήνες και δεν τις εκτελούν ... Λόγω μη οδηγών ... Μήπως ούτε αυτοί πληρώνουν λέω γω από ότι έχω μάθει ;Άρα αν ιδιωτικοποιηθούν όλα που θα βρουν χιλιάδες οδηγούς τα ΚΤΕΛ που θα χρειαστούν αν δεν βρίσκουν τώρα μερικούς ;Το πρόβλημα έλλειψης οδηγών είναι παγκόσμιο γιατί κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν ότι αυτή η δουλειά δεν αξίζει 900 ευρώ ... Όταν καταλάβουν ότι αξίζει πολύ περισσότερα και τα δώσουν τότε ίσως βρουν ... Είναι κάτι σαν τους σερβιτόρους στην Μύκονο που δεν βρίσκουνΗ κάθε ιδιωτική εταιρεία λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Για τα 3 ΚΤΕΛ που ξέρω και τα 3 καινούργια συνεργαζόμενα, δεν υπάρχει κανένα θέμα πληρωμών.
Δεν έγραψα πουθενά να ιδιωτικοποιηθούν όλα, καλό θα ήταν να διαβάζεις καλύτερα τα γραφόμενα μου. Ήμουν ξεκάθαρος για την οικονομική κατάσταση της δημόσιας εταιρείας που θα οδηγούσε σε κατάρρευση μια αντίστοιχη ιδιωτική εταιρεία και πιθανώς η λύση που μπορεί να πρότεινα να ήταν μια συρρίκνωση, μια παραχώρηση κι άλλων υπηρεσιών σε ιδιώτες, διάφορα... Συνεπώς μην μου προσδίδεις προθέσεις που δεν διατύπωσα πουθενά.
Τέλος, για τα λεφτά μάλλον δεν με κατάλαβες. Κανένα επάγγελμα τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα που ζούμε δεν αμείβεται όπως πρέπει. Αλλά έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός και η Παγκόσμια οικονομία. Δηλαδή να αρχίσουμε τις ουτοπικές θεωρίες για να παίρνει ένας οδηγός λεωφορείου 1200 ευρώ πχ, όταν ένας γιατρός δεν βγάζει ούτε τόσα όταν ξεκινάει, με ένα σωρό γνώσεις παραπάνω; Συνεπώς, οι διεκδικήσεις πρέπει να γίνονται στην ρεαλιστική βάση της κοινωνίας που απευθύνονται, διαφορετικά να αρχίσουμε να μιλάμε για το όραμα ενός κόσμου χωρίς πείνα και φτώχεια και πράσινα άλογα...
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''