02-03-2023, 10:23 AM
(01-03-2023, 05:21 PM)Leon377 Έγραψε: Μάγκας οδηγός του 522 στην αφετηρία μου ανακοίνωσε ότι τα "λεωφορεία εδώ" έχουν σχεδόν πάντα 10 λεπτά καθυστερήσεις από τα δρομολόγια που λέει στην εφαρμογη "επειδή αργούν"Και βέβαια ισχύει. Από προσωπική παρατήρηση το 530 σε γενικες γραμμές είναι το πιο τακτικό ενώ το 560 φεύγει όποτε γουστάρει (έχουν καταντήσει επιβάτες να πηγαίνουν στην κάθοδο του 560 στην στάση Πλ.Πλάτανου πριν το τέρμα για να χωρανε το πρωί, από εκεί χάνεται η μπαλα). Τα υπόλοιπα είναι ανάλογα με τις ώρες τους. 524/526 τρώνε και δρομολόγια που και που, αν γίνει κάτι και λείπει όχημα φεύγει ξανα (οτι ωρα νάνε) το 526 που φτάνει τερμα και τρώνε το 524 ανάμεσα (και αντίστροφα αν είναι το όχημα στο 524). Στοίβαγμα σε τέτοιες περιπτώσεις τόσο μεγάλο που μένουν έξω επιβάτες στην πολιτεία. Το 523 τρώει όλη την κινηση Ερυθραία με αποτέλεσμα πλέον να μην συγχρονίζονται πάντα στην στροφή (ανέκαθεν τα 2 οχήματα του 523 συναντώνται τις κανονικές ώρες στην στροφή της Ερυθραίας). Το 522 δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά (δεν πάει πλατεία ελαίων στην κάθοδο και τα 504/721 έχουν σοβαρά δρομολόγια από τότε που ήρθαν τα ΚΤΕΛ άρα δεν αξίζει ο κύκλος) όποτε δεν ξέρω τι κάνει.
Περίμενε τον επόμενο οδηγό και ανησυχωντας που δεν είχε έρθει, ήθελε κουβέντα
Ισχύει όντως αυτό; όσες φορές έχω χρειαστεί φεύγουν στην ώρα τους