18-02-2023, 07:38 PM
(18-02-2023, 02:46 PM)Man Lion\s city Έγραψε: Λείπουν και σε 036, 421, Β5, οπότε δεν υπάρχει λογική ότι είναι κομπλέ το 653. Το σημαντικό είναι ότι Σάββατο είναι ασυνήθιστο να λείπει όχημα. Ελπίζουμε με τις γραμμές που θα πάρουν στα ΚΤΕΛ να αλλάξει. Καθημερινές δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά τα ΣΚ μπορεί να υπάρξει μεγάλη βελτίωση. Αν και όταν ήρθαν τα ΚΤΕΛ, αυξήθηκαν τα δρομολόγια καθημερινές και καθόλου το ΣΚ.Έπρεπε η ΟΣΥ να δει το θέμα και να είχαν τροποποιηθεί οι χρόνοι διαδρομής. Εγώ από πέρσι τον χειμώνα, ενημέρωσα το Τμήμα Προγραμματισμού του Οργανισμού για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο 1200-1500 σε Κηφισιά, Ν.Ερυθραια κτλ και δώσαμε 90 λεπτά στο 721 (από 85'), 60' στο 509 (από 55'), 65' στο 724 (από 55') και πάλι υπάρχουν θέματα συχνά.. Πόσο μάλλον στο κέντρο.
Επίσης το Σάββατο όλες οι γραμμές έχουν θέμα με τον Χρόνο διαδρομής με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από κενά δρομολόγια
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''