19-06-2022, 01:49 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 19-06-2022, 01:54 PM από Giannis. Edited 1 time in total.)
Σου έκανα edit το μήνυμα γιατί δεν φαίνονταν οι φωτογραφίες, χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο url που τελειώνει σε jpg ή σε άλλη κατάληξη αρχείου εικόνας, αλλιώς δεν εμφανίζεται η φωτογραφία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανα δεξί κλικ στις φωτογραφίες που φαίνονται στα link που παρέθεσες --> άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα και έτσι μου εμφάνισε το url με την φωτογραφία.
Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις κάποια φωτογραφία σαν συνημμένο αρχείο ως εξής:
1) πας στο κάτω μέρος του μηνύματος, πάνω από τα κουμπιά που πατάς για δημοσίευση ή προεπισκόπηση,
2) κάνεις κλικ στο "Περιήγηση" δίπλα στο Νέο Συνημμένο,
3) βρίσκεις το αρχείο που θες να ανεβάσεις,
4) πατάς "Προσθήκη συνημμένου"
5) όταν φορτώσει η σελίδα πατάς "Εισαγωγή στο μήνυμα"
6) μεταφέρεις το πεδίο attachment=... όπου θες στο μήνυμα σου και είσαι έτοιμος
On topic:
Δεν έχω μπει σε όχημα του ΚΤΕΛ Αττικής γιατί δεν μένω σε περιοχή που εξυπηρετείται από αυτά αλλά πραγματικά τι να πω γι' αυτά που βλέπω στις εικόνες...
Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις κάποια φωτογραφία σαν συνημμένο αρχείο ως εξής:
1) πας στο κάτω μέρος του μηνύματος, πάνω από τα κουμπιά που πατάς για δημοσίευση ή προεπισκόπηση,
2) κάνεις κλικ στο "Περιήγηση" δίπλα στο Νέο Συνημμένο,
3) βρίσκεις το αρχείο που θες να ανεβάσεις,
4) πατάς "Προσθήκη συνημμένου"
5) όταν φορτώσει η σελίδα πατάς "Εισαγωγή στο μήνυμα"
6) μεταφέρεις το πεδίο attachment=... όπου θες στο μήνυμα σου και είσαι έτοιμος
On topic:
Δεν έχω μπει σε όχημα του ΚΤΕΛ Αττικής γιατί δεν μένω σε περιοχή που εξυπηρετείται από αυτά αλλά πραγματικά τι να πω γι' αυτά που βλέπω στις εικόνες...