21-04-2021, 07:14 PM
(21-04-2021, 06:39 PM)oasagr123 Έγραψε: Υπάρχει βελτίωση ειδικά από ότι έχω προσέξει και στα 116,120,171,308 όμως με την απώλεια της τηλεματικής ουσιαστικά υποβαθμίζονται σημαντικές και μεγάλες γραμμές. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι που θα αυξηθεί σημαντικά και η επιβατική κίνηση, να λειτουργεί κανονικα η τηλεματική σε όλες της γραμμές.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό. Απ' ότι αποδείχθηκε στα λεωφορεία Leasing της ΟΣΥ, η εγκατάσταση τηλεματικής ήταν κάτι εύκολο (εκτός από τις οθόνες που δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τις έβαλαν).
Στα ΚΤΕΛ έχει παιχτεί το εξής "ωραίο" : Η προκήρυξη έλεγε ότι "πρέπει να εγκατασταθεί τηλεματική με δαπάνη του ΚΤΕΛ". Κάτω από το τραπέζι όμως, φαίνεται να ειχαν συμφωνήσει ότι θα ξηλώσουν συστήματα από ακινητοποιημένα οχήματα ΟΣΥ και θα τα "πουλήσουν" στα ΚΤΕΛ (άγνωστο πώς και εαν θα δινόταν τίμημα). Κάτι τέτοιο όμως δεν περπατάει, αφού η τηλεματική έχει χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ για λογαριασμό της ΟΣΥ και δεν μπορεί να "¨παραχωρηθεί" σε τρίτους παρόχους , όπως είναι τα ιδιωτικά ΚΤΕΛ.